torstai 22. kesäkuuta 2017

2 x MANGON LAUKUT


Maanantaina käväisin Ideaparkissa tarkoituksenani metsästää musta kesämekko. No eihän sellaista löytynyt, mutta en minä ilman ostoskasseja kotiin päässyt. Poikkesin Mangossa, jossa silmiini osui tarjouslaput laukkujen luona. Minun on ollut tarkoitus hankkia jo pidemmän aikaa uusi musta pikkulaukku, jossa olisi vetoketju järkevässä kohtaa. Minulla on ollut pitkään jo käytössä H&M:n pikkulaukku, jossa vetoketju menee niin hassusti, että laukun avaamisessa tarvitsee aina olla tarkkana, ettei laukun sisältö levähdä maahan.

Arvoin pitkään näiden kahden mustan laukun välillä, mutta en vain osannut päättää kumpi on kivempi. Vasemmanpuoleinen oli hieman laadukkaamman oloinen, mutta oikeanpuoleisen laukun pinta houkutteli. Lopulta kiikutin kassalle molemmat laukut, koska ne maksoivat alennuksen jälkeen vain 10€/kpl - ei paha.

Nyt huomasin tosin kotona, että oikeanpuoleisen laukun vetoketju on aika kenkkumainen eikä meinaa helposti mennä kiinni... Toivotaan, että laukku kuitenkin kestäisi ja vetoketju lähtisi käytön myötä luistamaan paremmin.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti