torstai 8. kesäkuuta 2017

ESSENCEN RIPSIVÄRI


Essence on yllättänyt minut tänä vuonna täysin! Ennen en lämmennyt tuon halppismerkin tuotteille, mutta nyt tämän vuoden Essencen meikkien testailuiden jälkeen voin todeta, että varmasti tulevaisuudessakin hankin Essencen ihanuuksia meikkipussiini! 

Viime viikolla hankin Essencen Volume Stylist Curl&Hold ripsivärin kokeiluun ja tämä ripsiväri ei ole paha hankinta rahapussille - ripsivärin hinta oli vain reilu 3€. Curl&Hold ripsiväri levittyi hyvin ja tasaisesti ripsille, myös harja oli todella hyvän mallinen. Olinkin todella tyytyväinen lopputulokseen aamun meikkaamisen jälkeen, kun katsoin lopputulosta peilistä.

Laitoin heti ripsivärin kovaan testiin, kun päätin kokeilla sitä ensimmäisen kerran työpäivänä. Essencen ripsiväri ei yltänyt kestoltaan Maybellinen The Falsies Push Up Angel-ripsivärin tasolle, koska Maybellinen ripsari kestää hyvin työpäivät, mutta Essencen ripsiväriä piti pyyhkiä päivän mittaan pois poskipäiltä tai kulmakarvojen alta. 

Summarum: Essencen ripsiväri on oiva ripsari hintaansa nähden, mutta sopii paremmin esimerkiksi rauhallisille vapaapäiville, kun hikoileviin työpäiviin.

Oletko sinä jo testannut tätä Essencen ripsiväriä? :)
2 kommenttia on "ESSENCEN RIPSIVÄRI"