tiistai 13. kesäkuuta 2017

KAUAN ODOTETTU SUNNUNTAIN RETKI

Sanoin jo kolmisen viikkoa sitten poikaystävälleni, että sunnuntaina 11.päivä lähdetään retkelle, mutta en kertonut mitään enempää päivän sisällöstä. Poikaystävä saikin jänskäillä päivää pitkän aikaa ja minun muistuttelut retkipäivästä eivät varmaan yhtään auttaneet tähän kiivaaseen pohdintaan, että mihin oikein olemme menossa. Vasta sunnuntaina 11.päivänä, kun olimme autossa matkalla kohti määränpäätä ja vastaan tuli Ähtärin kyltti, poikaystävä tajusi mihin olemme menossa: "Mennäänkö me Ähtärin eläinpuistoon?". No kyllä!


Retkipäivänä sää ei ollut kaikkein parhain ja hieman kastuimme alkukierroksen aikana eläinpuistossa. Onneksi sade kuitenkin lakkasi jossain kohtaa niin eläinten katseleminen oli mukavempaa.

Aika paljon elukoita tuli nähtyä, sudet olivat pienoinen pettymys, kun ne vain laiskoina makasivat. Karhut kuitenkin olivat liikkuvalla tuulella ja niitä katselimme ja kuvasimme pitkän aikaan. Ihan mahtavia eläimiä. Varsinkin nuorimmat karhut, jotka käyttäytyivät kuin pienet lapset.

Reissun aikana totesin pariin otteeseen, että minun pitää hankkia Olympuksen kameraani pidempi objektiivi, Olympuksen perusobjektiivillä ei paljoakaan kuvailtu kaukana olevia eläimiä. Nyt Olympuksen omistajat voivat heittää vinkkiä minkälainen objektiivi olisi tähän tarkoitukseen hyvä!

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti