keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

KESÄKUUN BETTE BOX


Minä olin jo hetken ehtinyt odottelemaan tämän kuun Bette Boxia, kun se vihdoinkin eilen saapui postiin. Joillekin oli boxit jo saapuneet aikaisemmin ja minä yritin kaikin tavoin vältellä tämän kuun Bette Boxiin liittyviä postauksia. Hyvin onnistuinkin tässä, koska kaikki tuotteet olivat minulle ylläreitä :).

Tämän kuun boxi oli suhteellisen painava, joten arvasin, että boxista löytyy varmasti ainakin pari täysikokoista tuotetta. Kurkataanpa siis, mitä minun boxi piti sisällään:

Talika Bio Enzymes kasvonaamiot - Tämä tuote oli niin erilainen kuin yleensä, niin on pakko antaa jo siitä iso plussa! Talika merkkinä ei ole entuudestaan minulle tuttu, joten mielenkiintoista taas päästä testaamaan uuden merkin tuotteita.

Flower by Kenzo hajuvesinäyte - Kenzon hajuvedet ovat tuttuja jo vuosien takaa ja tällä hetkellä kaapistani ei löydy yhtään Kenzon tuoksua. Tämä tuoksunäyte tulikin sopivasti ja varmasti kuluu nopeasti :).

Piz Buin Tan&Protect SPF15 aurinkosuojavoide - Kalkkilaivan kapteenina ja varjojen suosijana tämä aurinkosuojavoide oli boxista tylsin tuote. Saas nähdä tuleeko tälle käyttöä vai laitanko kiertoon.

Lumene Gel Effect kynsilakka - Juuri hankin tarjoukset pari Lumenen Gel Effect kynsilakkaa ja tykkäsin näistä todella paljon, joten oli kiva saada uusi Gel Effect lakka kokoelmiini. Ensin säikähdin, että boxin lakka on saman sävyinen kuin minulla jo on, 7. Nupulla, mutta uusi sävy onkin 44. Kohti kesää. Sävy on Nupulla-sävyyn verrattuna oranssimpi, saas nähdä miltä se kynsillä näyttää. Tämä voisi hyvin toimia juhannuksen kynsilakkana.

Dermosilin kosteuttava kasvovoide light - Olin innoissani, kun löysin boxista tämän Dermosilin kasvovoiteen, koska olen aina ollut todella tyytyväinen Dermosilin tuotteisiin. Kasvovoiteita en ole Dermosililtä vielä kokeillut, joten toivottavasti tämäkään tuote ei petä!

Nivean Body Oil in Lotion Cherry Blossom&Jojoba oil tuoksuvartalovoide - Vartalovoiteita minulla on niin paljon, etten ihan vielä olisi uutta vartalovoidetta halunnut. Tämän Nivean vartalovoiteen tuoksu on tosin niin huumaava, että voi olla, että tämä voide pääsee nopeastikin testiin.

Doven Nourishing Secrets Invigorating Ritual suihkusaippua - Suihkusaippuat ovat aina tervetulleita, varsinkin nämä Doven suihkusaippuat ovat ihania testattavia. Tämän suihkusaippuan tuoksusta en oikein osannut vielä sanoa ja se pääsee varmasti paremmin esille käytössä kuin pullosta nuuhkittuna.

Boxiin oltiin laitettu vielä herkkusuille Pandan Natural lakritsipatukka sekä vatsan hyvinvointia ajatellen paketti Rela maitohappobakteeritablettipaketti.

Kesäkuun boxi oli kokonaisuudessaan mielestäni erittäin hyvä ja tuotteita oli paljon :). Suosikkia en vielä osaa sanoa, koska vielä yhtään tuotetta en ole kerennyt kokeilemaan. Luulen tosin, että Lumenen kynsilakka voi nousta suosikiksi...

Mitä mieltä sinä olit tämän kuun Bette Boxin sisällöstä ja löysitkö suosikkisi? :)
4 kommenttia on "KESÄKUUN BETTE BOX"
 1. Olipa kiva setti tässä kuussa! <3_♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ja tuotteiden hintakin nousi hyvin paljon korkeammalle kuin boxin hinta :).

   Poista
 2. Uu, muuten samat boxit, mutta väittäisin,et sun kangasnaamio on parempi :D Mut muuten tosi kiva boxi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D. Kokonaisuus oli kyllä hyvä!:)

   Poista