sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

KUN TOKMANNI YLLÄTTI

Takki/Jacket - Tokmanni | Paita/Shirt -  Lindex | Farkut/Jeans - ONLY | Kengät/Shoes - Tuuri

Pistäydyin tällä viikolla Tokmannilla etsiäkseni itselleni kotihupparia, sellaista helppoa ja rentoa, mikä ei ole paha rahapussillekaan. Löysin koko Tokmannista vain yhden urheiluhupparin, mikä oli hinnaltaan ja ulkoasultaan sellainen, mitä en ikinä hankkisi. Silmiini osui kuitenkin jotain muuta, mikä yllätti minut täysin...

Huomasin muutamien bombertakkien olevan tarjouksessa ja kipitin sovituskoppiin parin erilaisen bomberin kanssa. Toinen bombertakki oli kukkakuvioinen ja toinen oli tämä pelkistetty musta. Ensin olin jo ihan varma, että kiikutan kassalle kukikkaan yksilön, mutta sitten aloin miettimään asiaa järjellä ja totesin, että minulla tulee varmemmin käyttöön kokomusta bomberi.

Tämä ihanan kevyt kesätakki rokotti rahapussia vain 14,95€. Takki oli kivassa alennuksessa, kun alkuperäinen hinta näytti olevan lähemmäksi 40€.

Yleensä hankin Tokmannilta kotivaatteita, koska olen kokenut, ettei kyseisestä liikkeestä löydy tyyliini sopivia vaatteita. Tämä bomberivalikoima kuitenkin yllätti minut täysin, joten aion jatkossa katsoa Tokmannin vaateosastoa ihan eri silmin!

 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti