lauantai 17. kesäkuuta 2017

NAKKIKÄÄRÖT

Äsken hääräilin keittiössä Heidi Paajalan Leivotaan!-kirjan parissa, kun bongasin sieltä nakkikääröjen ohjeen. Nakkikääröt näyttivät yksinkertaisesti niin herkullisilta, että päätettiin miehen kanssa hankkia ainekset jääkaappiin. Minulla oli tänään aamupäivä hyvin aikaa tehdä nämä nakkikääröt, kun suuntaan vasta kohta iltavuoroon. Nämä ovat todella nopsia valmistaa, joten kannattaa kokeilla, jos kaipaat jotain nopeaa valmistettavaa :).


Laitoin meidän nakkikääröihin hieman erilaiset sisällöt kuin kirjan ohjeessa on. Minun nakkikääröihini tuli tottakai se nakki, ketsuppia, mustapippuria sekä juustoraastetta. Miehen nakkikääröihin laitoin nakin, Valion Koskenlaskija-levitettä, mustapippuria sekä juustoraastetta. Joihinkin hänen nakkikääröihinsä laitoin lisäksi ketsuppia, koska levite ei ehkä ollut paras mahdollinen vaihtoehto pehmeälle lehtitaikinalle.

Ennen uuniin laittamista nakkikääröt vielä voideltiin kananmunalla ja päälle ripoteltiin hieman suolaa. 

Nakkikääröt olivat kyllä omaan makuuni ja jännityksellä odotan, mitä mies on mieltä, kun pääsee töistä. Nyt taidan mennä herkuttelemaan vielä yhden nakkikäärön ennen töihin lähtöä :).


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti