tiistai 6. kesäkuuta 2017

TOUKOKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Jaahas, taas olisi aika käydä läpi tuo roskakasa, minkä sain aikaiseksi toukokuun aikana. Toukokuun loppuun kulutettujen tuotteiden joukossa on myös kaksi tuotetta, mitkä loppuivat jo huhtikuussa, mutta huonolla muistillani unohdin ottaa ne mukaan viime kuun postaukseen. 

Toukokuun loppuun kulutetuista tuotteista löytyi pari helmeä ja muutamien tuotteiden loppumisesta olin oikein kiitollinen. Kurkataanpa, mitkä nämä 10 tuotetta oikein olivat :).


1. Herbinan hajusteeton hiuskiinne - Herbinan hiuskiinne oli oikein näppärä tuote matkakokonsa ansiosta, mutta hajusteeton tuote haisi kyllä järkyttävän voimakkaalle, mikä aiheutti tuotteelle ison miinuksen. Pito tästä hiuskiinteessä oli kuitenkin mielestäni erinomainen.

2. Yves Rocherin Olive Petit Grain suihkuöljy - Tämä oliivin ja pomeranssin tuoksuinen suihkuöljy ei oikein lämmittänyt sydäntäni. Yleensä rakastan YR:n suihkugeelejä, mutta suihkuöljy ei yltänyt geelien tasolle.

3. XZ värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo - Raparperin ja punaherukan tuoksuyhdistelmä ei ole selvästi tehty nenälleni, koska tämän shampoon tuoksu oli omaan makuuni turhan kitkerä. Muuten shampoo oli ihan ok-tasoinen, mutta ei tuottanut suurempia hehkutuksia.

4. Wellan Shockwaves hiuskiinne - Tämä hiuskiinne piti hyvin kampauksen kuin kampauksen, olin oikein tyytyväinen tähän tuotteeseen.


5. Yves Rocherin Sexy Pulp ripsiväri - Tämä ripsari loppui huhtikuussa, mutta unohdin tämän viime kuussa esitellä. Olin joskus aikaisemmin kokeillut tämän ripsarin matkaversiota enkä tuolloin tykännyt ollenkaan ripsarin harjasta. Kuitenkin näin normi kokoisena ripsari yllätti minut ja totuin jättikokoiseen harjaan.

6. Rexonan Stress Control antiperspirantti - Tämä dödö lupaili 48 tunnin suojaa hikoilulta, mutta ei nyt ihan kauaa itselläni tuo teho kestänyt vaikka en ole kova hikoilemaan. Rexonan dödössä tuoksu oli kuitenkin kivan kukkainen.

7. Chloé See By Chloé hajuvesi - Taas sain yhden hajuveden kulutettua loppuun laajasta hajuvesikokoelmastani. Chloén tuoksu oli miellyttävä - kukkaiseen ja hedelmäiseen tuoksuun oltiin yhdistetty kivasti tummempi myski, joten lopputulos oli oikein hyvä. 

8. Rainbow Face Care puhdistuspyyhkeet - Prahan matkaa varten hankin puhdistuspyyhkeitä meikinpoistoa varten. Valitsin puhdistuspyyhkeet edullisimman hinnan perusteella, joten kas, kassalle päätyi Rainbowin tuote. Olen aikaisemminkin näitä puhdistuspyyhkeitä käyttänyt ja kyllä ne asiansa ajavat. 

9. Yves Rocherin Clémentine & Spices huulirasva - Toukokuussa sain kulutettua loppuun elämäni ensimmäisen kerran huulirasvan! Olen aina kyllästynyt tai hukannut käyttämäni huulirasvat ennen kuin ne ovat loppuneet. YR:n huulirasva oli koostumukseeltaan ja tuoksultaan miellyttävä, sanoisinko koukuttava. Aloin käyttämään huulirasvaa tammikuussa, joten viisi kuukautta tämä huulirasva kesti käytössäni.

10. Victoria's Secretin Sun Blissed vartalosuihke - VS:n tuoksu oli toinen tuote, mikä loppui jo huhtikuussa. Löysin sattumalta tämän VS:n kesäinen vartalosuihkeen jostain laatikosta keväällä ja päätin ottaa sen aktiiviseen käyttöön, koska purnukassa oli enää vajaa puolet tuoksua. Tämä vartalosuihke olisi sopinut paremmin käytettäväksi kesällä sen huumaavan tuoksun takia. Tuoksussa on yhdistelty kehäkukkaa, tamarindia, kamomillaa sekä aloe veraa.

Oliko näissä tuotteissa joitain sellaisia tuotteita, mitä sinäkin olet kokeillut? :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti