sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

AFGANISTANILAISESSA RAVINTOLASSA SYÖMÄSSÄ

Keväällä kävin työporukan kanssa Kangasalalla työreissussa ja päivään kuului tottakai lounas. Yksi työkavereistamme suositteli Afganistanilaista ravintolaa, Aryanaa. Ravintola oli oikein viihtyisä ja ruoka yllätti minut positiivisesti. Itse en kestä kovinkaan paljoa tulista ruokaa, mutta Aryanan ruoat ovat juuri sopivan mausteisia eivätkä ollenkaan liian tulisia.

Päätin keväällä, että Aryanaan pitää poiketa joskus myös poikaystävän kanssa ja eilen vihdoinkin suunnistimme töiden jälkeen nauttimaan hyvät pihviateriat Aryanaan.


Ruoat olivat taas maukkaita ja poikaystäväkin tykkäsi ravintolasta. Ei Aryana Pirkanmaan parhaimmaksi ravintolaksi nouse, mutta on se hyvä vaihtoehto, jos pohtii Kangasalalta ruokapaikkaa.

Nyt, jos mietitään jotain miinusta ravintolasta, niin olisimme kaivanneet pienempiä, kahden hengen pöytiä. Kaikki pöydät olivat pitkiä tai isoja pyöreitä pöytiä ja tuntuikin hieman hölmöltä viedä viiden hengen pöytä, kun olimme vain kahdestaan.

Onko teille Kangasalan Aryana tuttu?
2 kommenttia on "AFGANISTANILAISESSA RAVINTOLASSA SYÖMÄSSÄ"
  1. En ole koskaan Afganilaisessa ollut syömässä, mutta täytyy harkita jos tuolla joskus piipahtaisi, kun meillä asuu sukulaisia Kangasalalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitten ehdottomasti kannattaa poiketa! :)

      Poista