keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

AKTIIVINEN VAPAAPÄIVÄEilen vietin vapaapäivää ja se oli ihmeellisen aktiivinen. Ensin kävimme aamupäivällä kävelyllä nauttimassa hyvästä säästä ja illalla suunnistimme vielä pyörälenkille. Minä olen aina pitänyt pyöräilystä, mutta nyt se on vielä mukavempaa, kun mieheni osti itselleen myös pyörän, joten nyt olen saanut pyörälenkeille kaverin. 

Pyörälenkki oli mukava tehdä illalla, kun vielä oli lämmin, mutta aurinko ei ollut enää porottavan kuuma. Takaisin kotiin polkiessa lisävastusta tosin toi vastatuuli ja pyörälenkin jälkeen jalat tuntuivat makaronilta. Kilometrejäkin kertyi mukavasti 17½ km.

Kohta pistän lenkkikengät jalkaani ja lähden tallustelemaan kohti työmaata, mukavaa keskiviikkoa :).


4 kommenttia on "AKTIIVINEN VAPAAPÄIVÄ"
 1. Ihanan aurinkoinen sää ja höh kun koko ajan säät vaihtelee, ettei saa tuudittautua kauniiseen ilmaan ja vaan nauttia. <3 Ihanaa viikkoa Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se.. Minä tuudittauduin vähän liikaakiin lämpöön, koska toissapäivänä olin pyörällä töissä kesävaatteissa.. Illalla ei paljoakaan naurattanut lähteä polkemaan kotiin, kun ulkona tuli vettä kaatamalla ja oli kylmä :D.

   Poista
 2. Ihana päivä teillä ollut! Aktiivipäivät on kivoja :) Niistä saa yllättävän paljon energiaa seuraavalle päivälle, vaikka luulisi, että sohvalla makoilu antaa enemmän voimia :D Mutta eipä se aina niin mee. Tosin välillä on kyllä niin väsy, ettei jaksa lähteä mihinkään, vaikka tietäisikin, että se piristäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on! :) Itsekin maanantaina pohdin kuinka jaksan töissä seistä, kun jalat menivät pyöräilystä niin makaronille. Jalat eivät ole kuitenkaan yhtään ollut väsyneet ja jalkapohjat eivät tunnu ollenkaan niin kipeiltä nyt kuin yleensä kolmen vuoron seisomisen jälkeen :).

   Poista