tiistai 11. heinäkuuta 2017

HEINÄKUUN BETTE BOX


Taas oli aika kipittää postiin hakemaan lempilaatikkoni, nimittäin uusin Bette Boxi oli saapunut. Selasin äsken boxien historiaa blogistani ja huh huh kuinka monet boxit olenkaan hankkinut. Olen jo muutaman vuoden ajan ollut Bette Boxin (sekä entisen LivBoxin) tilaaja, enkä osaisi kuvitellakaan kuukautta ilman tätä laatikkoa. Koukuttavaa puuhaa tämä kosmetiikkalaatikkojen tilaaminen :).

Heinäkuun boxi oli kokonaisuudessaan taas oikein kiva, samoin kuin viime kuukauden boxi. Tuotteiden hinta nousi korkeammalle kuin boxin tilaushinta, joten iso plussa myös tästäkin.


Heinäkuun boxista löytyi muutama näyte - L'anzan shampoo ja hoitoaine, Compeedin rakkolaastari sekä Garnierin vartaloemulsio.


Suosikikseni nousi Lumenen Lähde Pure Arctic Hydration kosteuttava ja raikastava kasvosuihke, mitä voi suihkua jopa meikin päällekin! Kasvosuihketta olen nyt testaillut muutamana päivänä ja se tuo ihanaa kosteutta ja raikkautta kasvoille.

Essencen kynsilakka tuli minulle sävyssä Island Hopping ja täytyy sanoa, että minun silmääni tämä lakka ei vain miellytä, sävy on aika kammottava... Tämä lähtee siis kiertoon.

Naurun purskahduksia tuotti Pepsodentin hammastahna, koska näitä hammastahnoja nyt tulee boxin mukana muutama/vuosi. No eipä ole tarvinnut pitkään aikaan hankkia itse hammastahnaa...


Yksi mielenkiintoisimmista tuotteista oli Body Boom kahvikuorinta. En tämmöisestä kahvikuorinnasta ole aikaisemmin kuullutkaan, joten mielenkiintoista kokeilla tätä.

Vessankaappini kaipailikin juuri uutta puhdistusvettä, joten oli hyvä, että heinäkuun boxista löytyi Garnierin Skin Active Micellar puhdistusvesi. Itse palaan aina teinimuistoihin, kun näen näitä Garniern ihonpuhdistustuotteita, koska teininä minä käytin aina Garnierin tuotteita ihon puhdistamiseen :).

Herbinan deodorantti ei kovinkaan paljon innostanut, koska dödöjäkin nyt tulee aika usein boxin mukana. Toki deodorantit ovat aina käytännöllisiä, joten ei tämäkään käyttämättä jää.

Boxissa oli vielä yksi testeri, nimittäin Narcisco Rodriguezin tuoksunäyte. Äsken sitä hieman tuoksuttelin ja tämä tuoksu oli kyllä omaan nenääni aivan liian vahva ja ehkä hieman miehinen...

Kauanko sinä olet tilannut Bette Boxia/LivBoxia ja löysitkö sinä tästä boxista suosikkiasi? :)
2 kommenttia on "HEINÄKUUN BETTE BOX"
  1. Mä alotin boxin kans vasta keväällä,mutta kyllähän siihen jää koukkuun aika nopeesti.. Lumenen suihke on kyllä paras! <3 Tää oli kiva boxi ja vaikka intoilin ensin tosta kynsilakan sävystä, niin päätin kuitenkin vaihtaa sen työkaverin kans, kun sillä oli musta, heh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, koukussa ollaan ja pahasti :D. Minä laitan ton kynsilakan kiertoon - vihreän sävyt ei oikein iske kynsilakoissa :/.

      Poista