tiistai 4. heinäkuuta 2017

KESÄKUU PAKETTIIN

Mainitsinkin aikaisemmin, että miten ihmeessä kesäkuu sujahti älytöntä kyytiä? Juurihan se vasta alkoi ja nyt ollaan jo hyvin aloiteltu heinäkuuta. Kesäkuu meni itselläni töissä ja tämä näkyi ajoittain pieninä blogitaukoina. Kuukausi oli kuitenkin kokonaisuudessaan kiva enkä ainakaan heti keksi mitään todella ärsyttävää asiaa kesäkuusta. Kurkataanpa nyt ne pääkohdat minun kesäkuustani.

Kesäkuun paras asu: Tämä mustavalkoinen asu oli oma suosikkini jo senkin takia, ettei asuja keritty paljoakaan kuun aikana kuvaamaan. Tämä asu oli rento ja kotoisa, juuri minun tyyliseni.


Kesäkuun paras herkku: Parhaimmaksi herkuksi nostan juhannuskakun. Pitkästä aikaa leivoin täytekakun, mikä onnistui paremmin kuin osasin edes kuvitella ja tämä leivontaurakka toi uutta kipinää leivontaan.


Kesäkuun paras meikki: Oli ehdottomasti juhannuksen meikki, koska jaksoin laittaa osaksi meikkiä irtoripset. Muuten meikki ei ollut mitenkään kovinkaan erikoinen.


Kesäkuun paras näpäys: Kesäkuun näpäys valikoitui työmatkaltani, koska tämä kuva kuvastaa paljonkin kesäkuutani - töitä, työmatkaa ja upeaa Suomen kesää.


Kesäkuun paras yllätys: Voitin ihanan Ideakorun Lantti-riipuksen, mikä onkin jo useamman kerran päässyt koristamaan kaulaani.


Kesäkuun paras hankinta: Hankin uusimman tatuointini kesäkuun alussa, mitä en ole vielä blogin puolella esitellyt. Katsotaan tulisiko tatuoinnista ihan oma postauksensa jossain vaiheessa. Tämä kuva on otettu päivä tai pari tatuoinnin ottamisen jälkeen, joten se näyttää hieman hassulta, kun on paranemisvaiheessa.


2 kommenttia on "KESÄKUU PAKETTIIN"
  1. Mä en edes huomannut, että sulla on tuossa kuvassa irtoripset! :D Sun omatkin ripset on niin ihanan pitkät, ettei paljoa ole eroa ;) Ja joo, kesäkuu tosiaan meni vauhdilla ja koleat oli kelit. Toivottavasti heinäkuu pistää paremmaksi :D

    VastaaPoista
  2. Omat ripseni on kyllä pitkät niin en välttämättä irtoripsiä tarvitsisi, mutta tuovathan ne tuuheutta ja hieman säväyttävät meikkiä :).

    VastaaPoista