sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

KESÄKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Miten ihmeessä nämä kuukaudet oikeasti kiitävät ohi näin nopeasti? Juuri kirjoitin toukokuun loppuneista tuotteista ja nyt muka eletään jo heinäkuuta, what?! Miten se aina onkin niin, että kesäkuukaudet kuluvat silmänräpäyksessä ja talvella taas viikkokin tuntuu ikuisuudelta...

Mutta jaarittelut sikseen, katsastetaanpa minkälaisia tuotteita minulta loppui kesäkuun aikana.


1. Palmoliven Chocolate Passion suihkusaippua - Rakastan ylikaiken suklaata, mutta täytyy myöntää, ettei suklaan tuoksu iskenyt suihkusaippuan muodossa. Palmoliven suihkusaippua oli kuin suklaakiisseliä, mikä on hieman oksettava ajatus suihkussa. Tätä ei tule varmastikaan hankittua enää jatkossa...

2.-3. TRESemmén Keratin Smooth shampoo ja hoitoaine - No nyt löysin suosikkini TRESemmén shampoista ja hoitoaineista, nimittäin tämä parivaljakko sopi täydellisesti hiuksilleni! Näitä pitää etsiä kyllä täysikokoiset versiot.

4. Gilletten Satin Care karvanajogeeli - Viime vuonna ostin tarjouksesta kaksi Gilletten karvanajogeeliä ja nyt molemmat on kulutettu loppuun. Nämä karvanajogeelit ovat ihan tavallisia, hyvä tuotteita, joita tulee varmasti jatkossakin ostettua.


5. XZ hoitoaine värjätyille hiuksille - Toukokuussa loppui tämän sarjan shampoo ja kerroinkin, ettei nämä olleet mitenkään säväyttäviä tuotteita ja tuoksu ei ollut omaan nenääni laisinkaan sopiva.

6. Dermosilin meikinpoistoliina - Dermosilin tilauksen mukana tuli muutama testeri, joista heti testasin meikinpoistoliinaa. Olen käyttänyt paljon eri meikinpoistoliinoja ja Dermosilin liinat voisivat olla ihan hankittavia. Meikki lähti ihan mukavasti yhdelläkin liinalla pois.

7. Gatineaun kasvovesi - Minulla on ollut pitkään käytössä Gatineaun kasvovesi, mikä ei vain innostanut minua ollenkaan. Purkkikin oli niin iso, että ehdin monta kertaa kyllästymään tähän kasvoveteen.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti