lauantai 22. heinäkuuta 2017

KESKIVIIKON MEIKKI


Keskiviikkona päätin taas käyttää meikissä osana sellaisia tuotteita, mitkä ovat unohtuneet meikkipöydän uumeniin. Luomiväripaletiksi valikoitui H&M:ltä hankittu Smoky-paletti, josta käytin tummanruskeaa sävyä. 

Eyelineriksi päätyi IsaDoran Flex Tip Eyeliner, minkä olin unohtanut olevan täydellinen eyeliner! Tällä eyelinerilla saa todella tarkat ja kestävät rajaukset. Näissä tussimaisissa eyelinereissa on vain se vika, että ne helposti kuivuvat ja tämän pelkäsin myös tapahtuneen tällekin eyelinerille. Eyeliner kuitenkin toimi erinomaisesti, aivan kuin se olisi ollut uusi! IsaDoran eyeliner siirtyi meikkipöydän laatikosta suoraan meikkipussiin :).
Koskan silmiin käytin tummia sävyjä, niin halusin huulien olevan vaaleat. Huuliin levitin Maybellinen mattaista huulipunaa sävyssä Purely Nude.

Meikistä tuli sopivan tumma arkiseen vapaapäivään. Minun pitäisi useammankin testailla ja käydä läpi meikkipöydän uumenissa olevia tuotteita. Näin saisin helmet meikkipussiin ja turhista meikeistä pääsisi myös eroon.

Jääkö sinulla ikinä kosmetiikkatuotteet unholaan vai onko sinulla kaikki meikit säännöllisesti käytössä?


4 kommenttia on "KESKIVIIKON MEIKKI"
 1. Tosi kiva meikki! Itellä jää kyllä joskus jotkin meikit käyttämättä, mutta tulee niitäkin käytettyä silloin tällöin :D

  http://mahdollisestiehka.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kaunis silmämeikki! :) Mulla kyllä unohtuu liian usein osa meikeistä laatikon pohjalle :/ Tänään pitää kyllä meikata töihin vanhoilla lemppareilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru :). Joo kannattaa, jos löytyisi joku vanha helmi takaisin meikkipussiin! :)

   Poista