keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

MAANANTAIN ASU JA UUSI TUKKA

| Takki/Jacket - Vero Moda | Paita/Shirt - H&M | Laukku/Bag - Mango | Housut/Pants - Vero Moda | Kengät/Shoes - H&M

Maanantai oli täällä harmaa ja viileä koko päivän, jopa niin viileä, ettei nahkatakki ollut ollenkaan liioittelua. Kesällä tosin viileässäkin säässä nahkarotsi saattaa tuntua hieman hiostavalta, joten päätin yhdistää sen ohueeseen paitaan ja slip on kenkiin. Tämä yhdistelmä oli juuri sopiva, ei tullut liian kuuma eikä liioin kylmä.


Kuvissa näkee tämän hetkisen tukkani, kun olin juuri ennen kuvien ottoa kotiutunut ihanan Kirsin luota. Hän taas taikoi hiuksiini hieman uutta eloa, tyvi värjättiin ja jotain sävytettä laitettiin latvoihin, että nekin näyttäisivät taas kirkkailta ja hyvältä. Lopputulos oli täydellinen niin kuin aina - on kyllä ihanaa, kun on löytänyt niin mahtavan kampaajan, josta on kehkeytynyt vuosien aikana hyvä ystävä :).

Nyt on aika suunnata suihkuun, koska palasin hetki sitten aamulenkiltä. Päätin taas aloittaa vapaapäiväni lenkillä ja kyllä kannatti! :) Mukavaa keskiviikkoa kaikille!
2 kommenttia on "MAANANTAIN ASU JA UUSI TUKKA"
  1. Tosi kiva sävy uudessa tukassa! :) Tukkataiat tekee kyllä ihmeitä olemukselle ja on aina jotenkin sellainen uudistunut olo, kun saa vähän freesausta hiuksiin :D Mä olisin taas taikojen tarpeessa, haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, kyllä sitä yleensä kampaajantuolista nousee paremmalla tuulella kuin siihen istahti :).

      Poista