torstai 20. heinäkuuta 2017

OUR WEDNESDAY

Vapaapäivää viettelin tällä viikolla eilen ja päivä kului kuin siivillä. Sadepäivä hieman pilasi frisbeegolfsuunnitelmia, mutta emme antaneet sään kuitenkaan kaikkea pilata. Olimme nimittäin suunnitelleet grillaamista ja hyvin se sujui katoksen alla.
Kaivoimme pakkasesta hirven ulkofileen ja käväisimme lähikaupasta hakemassa salaattia ja uusiaperunoita - näin oli päivän menu valmis.

Jälkiruoaksi ostimme vielä suomalaisia mansikoita, mitkä eivät kuitenkaan vielä olleet parhaimmillaan, koska puolet rasian mansikoista olivat vielä raakoja.


Päivällä käväisimme vielä molempien vanhemmilla ja aloitimme katsomaan Madventuresin 1.tuotantokautta. Minä myös aloitin uuden villasukkaprojektin ihanasta mustaharmaasta langasta.

Tänään onkin aika jälleen suunnata töihin, missä vietänkin loppuviikon. Onneksi 6 päivän lomaani ei ole enää pitkästi aikaa - kroppa alkaa kyllä jo tuntua siltä, että kouluvuoden ja kesätöiden jälkeen tarvitsisi hieman lomaa.

Kuinkas sinulla on viikkoa sujunut? :) Psst.. Pysyhän kuulolla, perjantaina olisi tiedossa arvontaa :).6 kommenttia on "OUR WEDNESDAY"
 1. OI nam, uudet perunat on ihan parasta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Ne niin kuuluvat kesään :).

   Poista
 2. Tosi herkun näköstä! Rakastan neulomisesta ja villasukkia tulee kyllä tehtyä urakalla :)
  Kiva blogi sulla, jään seurailemaan!

  https://saraoonav.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ei vaan ole mitään parempaa kesässä, kuin uudet perunat ja mansikat. <3 Ihanaa viikonloppua Laura <3

  VastaaPoista