keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

TREFFIPÄIVÄ TAMPEREELLA

Pohdittiin viime viikolla mitä tekisimme maanantaina, kun minä olen vapaalla ja poikaystävä viettää kesälomaansa. Meillä oli vaihtoehtoina, että lähtisimme patikoimaan tai sitten viettäisimme treffipäivän Tampereelle. Säätiedotus lupasi maanantaille sadetta, joten kallistuimme Tampereeseen.

Hyppäsimme junaan ja hetken kuluttua löysimmekin itsemme Amarillosta nauttimasta järkyttävän hyvästä ruoasta, kun ulkona tuli vettä. Olimme todella tyytyväisiä Amarillon ruokaan ja totesimme, että tuonne pitää mennä uudestaankin syömään. En muista koska olisin niin hyvää kanaa syönyt kuin maanantaina.

Ruoan jälkeen lähdimme kävelemään Plevnaan katsomaan uusimman Pirates of the Caribbean-elokuvan, mikä myös osoittautui hyväksi. Leffan alussa ensin harmittelin mielessäni, että olisi pitänyt katsoa aikaisempi sarjan leffa, koska hahmotkin tuntuivat alkuun vierailta. Onneksi aikaisempien elokuvien juonia ei tarvinnut kovinkaan paljon muistaa, että pysyi uusimman leffan kärryillä. 

Elokuvan jälkeen poikkesimme Plevan panimoravintolassa nautiskelemassa yhdet oluet ja tutkimme mitä kaikkea Plevnan ruokalistalta löytyy. Minä olen Plevnassa käynyt aikaisemmin syömässä, mutta poikaystävä ei ole tätä vielä kokenut, joten totesimme, että Plevnaankin pitää pysähtyä joskus syömään. Tampereella on älyttömästi ravintoloita, joissa pitäisi käydä!Ennen junanlähtöä kävimme juomassa Wayne's Coffeessa pienet kahvit, jotka olisivat tosin menneet isostakin kahvista, ja herkullisen porkkanakakun palasen.

Päivä oli erilainen vapaapäivä ja kaikki päivän jutut vain menivat mukavasti. Totesimmekin, että päivä oli todella onnistunut sateesta huolimatta :).


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti