tiistai 1. elokuuta 2017

HEINÄKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Heinäkuussa loppui aika monta tuotetta ja nimesin jo kuukauden jossain vaiheessa testerikuukaudeksi, koska innostuin kokeilemaan 4 eri testeriä, mitä ovat tulleet Bette Boxin tai muiden tilauksien yhteydessä. Pari suosikkia loppui, joita tulee varmasti jatkossakin hankittua - kokonaisuudessaan heinäkuussa loppuneet tuotteet olivat kaikki ihan hyviä.


Suihkugeelejä loppui kuun aikana kaksi: Palmoliven vaniljan tuoksuinen suihkusaippua sekä Cien vesimelonin tuoksuinen suihkugeeli. Varsinkin Palmoliven suihkusaippuaan ihastuin sen koostumuksen ja tuoksun ansiosta, vaikka en ole mikään vaniljan tuoksun paras ystävä. Cien suihkugeelin kuoriva koostumus oli ihana, mutta tuoksu oli aivan liian ällöttävä. Tätä suihkugeeliä en varmaan enää hanki toiste.

Doven shampoo oli positiivinen yllätys, se sopi täydellisesti hiuksilleni. Meinasin jo hankkia heti perään samanlaisen shampoon, mutta päätin kuitenkin kokeilla jotain uutta.


Meikkipussista loppui kaksi ihanuutta, nimittäin jo aikaisemmin hyväksi todettu Lumenen meikkivoide sekä Maybellinen ripsiväri. Lumenen meikkivoide on jatkossakin meikkipussini vakituote ja Maybellinen ripsiväriäkin tulen varmasti vielä hankkimaan. Ripsiväri oli niin hyvä, ettei se levinnyt työpäivien aikana ollenkaan, kun taas Essencen ja Lumenen ripsivärit varisivat/levisivät päivän aikana.


Tykästyin heinäkuussa Schwarzkopfin hiuslakkaan, mikä piti hyvin kampauksen kuin kampauksenkin. Tämä hiuslakka pitää kyllä laittaa muistiin, oli se niin hyvää tavaraa.

Batisten volyymisuihkekin loppui heinäkuun aikana. Volyymisuihke sopi hyvin tämmöiselle lättänä tukalle ja usein laitoinkin tätä hiuksiini, jos olin lähdössä esimerkiksi iltaa istumaan.

Biozellin Aina hoitosuihkeen esittelin blogin puolella, kun sen hankin ja viime kuussa se sitten loppui. Suihke oli hyvä, mutta jotenkin jäi ehkä vähän turhaksi näin kesäisin. Talvisin minun on pakko käyttää hoitosuihkeita hiusten sähköisyyden takia, joten taidan hankkia tämän suihkeen vielä talvella ja testata, miten se auttaa pahassa tilanteessa.


Sitten olisi ne testerit... Dermosilin tilauksen mukana tuli pari suihkugeelitesteriä, joista varsinkin Red Orande suihkugeeli oli minun mieleeni. Toinen suihkugeeli oli taas tuoksultaan muistaakseni turhan voimakas, eikä oikein iskenyt.

Garnierin vartalovoide yllätti - se oli niin ihana, että tämän voisin hankkia täysikokoisena tuotteenakin.

Herbinan vartaloemulsio oli myös hyvä tuote ja sen tuoksu oli ihana, sopi täydellisesti kesään. Varmasti voisin harkita tämänkin tuotteen ostamista täysikokoisena.

Oliko näissä tuotteissa sinulle tuttuja tuotteita?
2 kommenttia on "HEINÄKUUN LOPPUUN KULUTETUT"
  1. Pistän ton Schwarzkopfin hiuslakan mieleen! Mulla lakkaa kuluu päivittäin ja markettilakoissakin on tullut vastaan aika erinomaisia vaihtoehtoja, vaikka muuten suosin enemmän kampaamotuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, itse ainakin tykkäsin :). Tällä hetkellä minulla on niin kamala hiuslakka käytössä, että se tulee saamaan pelkkiä risuja :(

      Poista