lauantai 12. elokuuta 2017

LAISKAN MIEHEN TORTTU


Sain äidiltäni mansikoita, joista osan pakastin ja osan jätin leipomista varten. Tein samana päivänä nakkikääröjä sekä karjalanpaistia, joten halusin jotain nopeaa ja sellaista, mitä ei tarvitse uuniin laittaa. Päätinkin mennä sieltä, mistä aita on matalin ja ostin kaupasta valmiin torttupohjan ja kohta laiskan miehen torttu oli valmis.


Valmiin torttupohjan päälle vatkasin kerman, johon sekoitin vaniljan makuisen rahkan. Vaniljan maku sopi tosi kivasti mansikoiden kanssa ja tämä torttu katosi parempiin suihin vuorokaudessa. 

Tänään olisi vielä leivontaurakka tiedossa, kun huomenna vien viimeiseen työvuorooni työkavereille, jotain kahvin kaveriksi. En kuitenkaan ajatellut tehdä uudestaan laiskan miehen torttua - jos tähän leipomukseen käyttäisi edes muutaman minuutin enemmän :).
2 kommenttia on "LAISKAN MIEHEN TORTTU"
  1. Ihanan näköinen kakku! Sä saat kyllä kaikista yksinkertaisistakin leipomuksista kauniin näköisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpönpöppöö kuule :D. Mun olisi pitänyt kuvata tänne se piirakka, minkä leivoin työkavereille, koska se näytti ihan piirrettyjen piirakalta :D. Kas kummaa, että piirakka lensi roskiin ja vein töihin kaupasta pullapitkon :D.

      Poista