torstai 10. elokuuta 2017

VIOLETTI SILMÄMEIKKIViime viikolla vietin Hennan kanssa tyttöjeniltaa ja tottakai piti käyttää tilaisuus hyväksi ja kaivaa luomiväripaletit esiin. Halusin vapaaillan kunniaksi käyttää joitain sellaisia sävyjä, joita en ainakaan voisi töissä käyttää. Päädyinkin Maybellinen The Rock Nudes-palettiin, josta valitsin tummanvioletin sekä vaaleanpunaisen sävyn. En ole violetin sävyisten silmämeikkien suurin fani, mutta nämä sävyt toimivat mielestäni ihan kivasti. 

Hieman minua alkoi houkuttelemaan tätä meikkiä tehdessä violettinen silmämeikki, jossa olisikin tummanvioletti sekä musta luomiväri. Rajauksiin taas voisi käyttää violettia eyelineria. Itseltäni ei kovinkaan räväkkiä sävyjä eyelinereista löydy, mutta violetti eyeliner alkoi niin paljon kuumottamaan, että sellainen on varmaankin pakko hankkia. Nyt tarvitsisin teidän kosmebloggaajien apua - mikä violetti eyeliner olisi hyvä? :) Vinkkejä otan ilolla vastaan :).


2 kommenttia on "VIOLETTI SILMÄMEIKKI"
 1. Kaunis meikki ja kaunis sinä! <3

  Hih, mun oli tänä aamuna pakko testata UD:n paletilla,että millanen meikki mulle tulis tolla yhdistelmällä.. Tykkäsin ihan simona! :D En laittanut rajauksia, koska menin kuuteen, mutta täytyy kyllä sanoa,että tänään on harvinaisen hyvä fiilis, kun meikki on kohdillaan! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi <3. Ihanaa, että meikki onnistui - se tuo kyllä heti paremman fiiliksen :).

   Poista