keskiviikko 8. marraskuuta 2017

LOKAKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Viime kuussa taas loppui ihan kiva määrä erilaisia tuotteita ja uusia tuotteita on otettu tilalle testiin. Lokakuussa loppui muutama tuote, joita en ole aikaisemmin kokeillut ja sitten loppui myös sellaisia, jotka ovat olleet jo kauan tuttuja. Kurkataanpas minkälaiset tuotteet viime kuussa oikein loppuikaan.


1. Aussien 3 Minute Miracle-tehohoito - Olen yleensä aina käyttänyt tehohoitona tätä Aussien tehohoitoa ja jälleen kerra yksi Aussien putelo loppui. En kuitenkaan ole huomannut, että Aussien tehohoito yksinään riittäisi pitämään hiukseni kunnossa. Nyt hiukseni ovat voineet hyvin, kun olen käyttänyt muitakin eri vaihtoehtoja hiusten hoitamiseen Aussien tehohoidon lisäksi. 

2. Sunsilkin shampoo ja hoitoaine - Nuorempana aina ostin Sunsilkin shampoon ja hoitoaineen, mutta enää ne ei iske. Tuotteet eivät ole parhaimmat mahdolliset hiuksilleni ja tuntuu, ettei putelot kestä tarpeeksi kauaa.


3. XZ hiuskiinne - Tämä hiuslakka loppui jo alkukuusta ja muistan kuinka olin onnellinen, kun pullosta tuli viimeiset suihkaukset. Hiuslakka ei siis miellyttänyt minua ollenkaan ja haju oli mitä kammottavin tässä hiuslakassa.

4. Palmoliven Summer edition-suihkugeeli - Tässä tuotteessa putelo oli kivempi kuin itse tuote. Ulkoasua on tarkkaan ajateltu, mutta itse suihkugeeli jäi omaan makuuni kovin tylsäksi.


5. Kenzon World-hajuvesitesteri - Bette Boxin mukana tuli syyskuussa tämä hajuvesitesteri, mikä miellytti omaia tuoksunystyröitäni. Tuoksu oli tosin sen verran vahva, että se sopi mielestäni paremmin juhlatuoksuksi kuin arkituoksuksi.

6. Victoria's Secretin XO, Victoria-hajuvesi - Sain tämän ihanuuden joskus Terhiltä ja tykkäsin tästä tuoksusta todella paljon. Rollerin avulla hajuvettä ei tullut iholle ikinä liikaa ja tämän ansiosta tuoksu oli oiva työtuoksu.

7. Lumenen Longwear Blur-meikkipuuteri - Lumenen puuterit ovat tuttuja ja hyväksi todettuja. Ne alkoivat nyt sen verran tylsistyttämään, että odotin kuin kuutava nousevaa, että tämä puuteri loppuisi, että saisin kokeiluun jonkun toisen merkin puuterin.

8. Rexonan Biorythm-deodorantti - Rexonan deodoranttikin loppui lokakuussa. Rexonan dödöt ovat tuttuja ja turvallisia, toimivat minulla hyvin. Tämän dödön tuoksu oli kuitenkin jollain tavalla liian miehinen makuuni, joten kyllästyin dödön tuoksuun turhan nopeasti.

9. Dermalogican Skin Renewal Booster -  Kokeilin ihan ensimmäistä kertaa Dermalogican tehotiivistettä, jonka ominaisuuksiin kuuluu kuolleiden ihosolujen kuorinta, ihon kosteutus sekä ihon kimmoisuuden lisääminen. Tehotiiviste kesti hyvin pitkään ja tämä tuote oli täydellinen apu esimerkiksi talvella ja keväällä kuivalle iholle.

Oliko näistä tuotteista jotkut sinulle tuttuja?
2 kommenttia on "LOKAKUUN LOPPUUN KULUTETUT"
  1. Xo, Victoria on kyllä just passeli tuoksu töihin.. ei liian voimakas, mutta kuitenkin sopivasti tuoksuva! :) Mulla on omassa rollerissa vielä vähän jäljellä, mutta loppua kohti ollaan kasn menossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita rollereita pitää kyllä jatkossakin hankkia - käteviä! :)

      Poista