perjantai 3. marraskuuta 2017

MUSTIKKA-SUKLAAJUUSTOKAKKU


Mies pyysi viime viikolla, että tekisin jonkun juustokakun, missä olisi suklaata. Halusin yhdistää suklaan lisäksi kakkuun jonkun toisen elementin, ettei kakku oli siis tuhti ja makea. Lisäsinkin suklaan kaveriksi mustikan kahteen kerrokseen.

Alin pohja oli täyteläisen suklainen, tehty tummasta suklaasta. Keskikerros oli soseutettua mustikkaa ja kakun päällä oli vielä kasa mustikoita ja suklaaraastetta. Kakku oli maultaan ihan hyvä, vaikkakin omaan makuuni edelleenkin liian suklainen. 

Jostain syystä kakun reunapinta jämähti reunakalvoihin niin pahasti, ettei kalvoja saanut pois siististi - tämän takia kakun reunat ovat todella ruman näköiset. Osaisiko siellä joku fiksu antaa vinkin, millä juustokakun reunoista saisi sileän tasaiset?


4 kommenttia on "MUSTIKKA-SUKLAAJUUSTOKAKKU"
  1. Oi, tuo näyttää niin hyvältä erinäisistä ongelmista huolimatta!♥

    VastaaPoista
  2. NAM! Näyttää tosi hyvältä! Sun mies on varmasti onnessaan, kun osaat leipoa vaikka mitä herkkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mia <3. No onhan se, mutta on sekin joutunut maistamaan niitä ei niin onnistuneita luomuksia :D.

      Poista