perjantai 24. marraskuuta 2017

NYX SOFT MATTE LIP CREAM


Sain Pretty.fi:ltä pari tuotetta testereinä viimeisimmän tilaukseni yhteydessä ja pakkohan nämä söpöläiset oli ottaa heti kokeiluun. Olen jotenkin nyt innostunut huulimeikeistä, joten olin enemmän kuin innoissani näistä kahdesta NYX:n Soft Matte Lip Cream huuliväristä. 

Huulivärit on kivasti nimetty kaupunkien mukaan ja minun sävyni olivat Copenhagen ja Antwerp.Molemmat sävyt olivat ihan kivoja, mutta minä rakastuin palavasti tummempaan, Copenhagen sävyyn. Ensin, kun aloin tummempaa huuliväriä levittämään, niin se näytti siltä, että olisi syönyt mustikkaa. Onneksi tämä efekti katosi pian, koska tätä huuliväriä piti levittää aika paljon, että sai tasaisen lopputuloksen. 

NYX:n Soft Matte Lip Cream huulivärit ovat ihanan pehmeät huulilla ja jättävät kauniin mattaisen pinnan. En tiedä kuitenkaan säväyttivätkö nämä huulivärit niin paljon minua, että joskus tilaisin näitä täysikokoisina versioina.

Oletko kokeillut NYX:n Soft Matte Lip Cream huulivärejä, mitä tykkäsit? :)
4 kommenttia on "NYX SOFT MATTE LIP CREAM"
 1. Oon kokeillut, ja löytyy monessa sävyssä! Mutta testattuani theBalmin vastaavia (Meet Matt(e) Hughes!!) ei enää ole juuri lainkaan käytettyä näitä NYXejä, tai ei ainakaan hankittua lisää. Balmit on niiiin superpaljon parempia, paremmilla sävyillä, ne ei kuivata huulia lainkaan, helpommat ja mukavemmat levittää yms. Kannattaa testata :-)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita theBalmilta en olekaan kokeillut - pitää joskus ottaa testiin! :)

   Poista
 2. Omistan näitä Soft Matte Lip Creameja parikin kappaletta ja tykkään näistä tosi paljon! Nyt vielä Nyxin joulukalenterin myötä saan pari lisää :D Mun suosikkisävy on juurikin toi Copenhagen mun omistamista Lip Creameista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Copenhagen on kyllä aivan mielettömän upea sävy :).

   Poista