lauantai 16. joulukuuta 2017

COCOPANDAN TILAUS

Tein pari viikkoa sitten tilauksen Cocopandalta, koska kaipasin vähän jotain uutta meikkieni joukkoon ja oli minulla pari hankintaa, mitkä olivat olleet jo ostoslistalla pitkään.


Tilasin kokeiluun Makeup Revolution luomiväripaletin, jossa on 32 eri sävyä. Sävyjen upea kirjo sai minut tekemään tämän tilauksen ja varsinkin punaisen sävyt houkuttelivat. Yleensä en punaisista luomiväristä niin välitä, mutta tämän paletin punaiset sävyt olivat niin kauniit, että pakkohan niitä on testata!

Paletin ainut huono puoli on se, ettei paletti meinaa aueta kovinkaan helposti. Näen jo sieluni silmin kuinka joku kaunis päivä tämä paletti lentää kaaressa lattialle, kun avaaminen menee pieleen...


Irtoripset ovat olleet ostoslistalla jo hetken aikaa, koska tilasin jo yhdet ripset H&M:ltä, mutta ne tuottivat minulle pettymyksen. Nyt tilasin Cocopandalta Ardellin Professional irtoripset - toivotaan, että nämä ripset olisivat paremmat kuin H&M:n tönköt ripset.

Lisäksi hankin myös meikkien säilytykseen uuden kaksiosainen meikkitelineen. Olen nyt niin innostunut huulipunista ja -kiilloista, joten tarvitsin tälläisen meikkitelineen, jossa on hyvin tilaa uusille punille. Valitettavasti meidän wc:ssä ei riittänyt valo meikkitelineen kuvaamiseen.

Mitä kosmetiikkatuotteita sinä olet viimeksi hankkinut?
7 kommenttia on "COCOPANDAN TILAUS"
 1. Tuo Makeup Revolutionin paletti on mielettömän upea. Olen sitä haikaillut jonkin aikaa, mutta iso koko on toisaalta hyvä, toisaalta huono juttu. Mulla ei taida olla tiloja enemmille isoille paleteille. Kurjaa, jos avaamismekanismi on hirveän jäykkä. Siinähän käy helposti juuri se mitä kuvasitkin:( Toivottavasti ei kuitenkaan. Olisi kiva kuulla mitä tykkäät pigmentistä yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoissa paleteissa on ne hyvät ja huonot puolensa. Isoja paletteja ei viitsi raijat mukanaan reissuille, mutta toisaalta taas kaikki tarvittava löytyisi isosta paletista. Pitää kyllä ottaa paletti testiin heti, kun olen terve ja jaksan taas meikata :). Varmasti blogiinkin tulee sitten mielipidettäni paletista :).

   Poista
 2. Tuo paletti näyttää niin kauniilta! <3 Just mun sävyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä paletista löytyy kyllä sävyjä joka lähtöön! :)

   Poista
 3. Ihana tuo paletti, tykkäisin itsekin :) MUR:in paletit muuten aukeaa tosi hankalasti, saapi aina käyttää saksia apuna jos ei halua kynsiä rikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, minä en vielä saksia ole joutunut käyttämään, mutta voi olla, että kohta otan ne käyttöön, jos lukitus ei yhtään löysty. Kynnet tosiaan ovat avaamisessa hieman liian kovalla koetuksella...

   Poista
 4. Ihana tuo luomiväripaletti, oon monta kertaa itekin kattonut sitä Cocopandan sivuilta :D ♥ Mä ostin viimeksi ihan vaan uuden ripsarin, kun edellinen oli loppu :D

  VastaaPoista