maanantai 11. joulukuuta 2017

INSTAWEEK 49

Ehdinpäs vielä tulla tämän vuorokauden aikana tekemään Instaweek-postauksen. Päivät ovat olleet nyt todella kiireisiä ja kiire vain jatkuu ainakin uudenvuoden yli, kun minulla on jouluna ja uutenavuotena pitkät työputket. 

Tänään ei pitänyt olla kiire ilta, mutta sellainenhan siitä tuli, kun jouduin neljännen kerran kehittämään miehelleni joululahjan. Kyllä, neljännen... Ensimmäisellä kertaa tilasin ja maksoin netissä yhden joululahjan, kunnes sieltä tuli tieto, ettei heillä olekaan ostamiani tuotteita eikä tiedä koska tulee uusia. No rahat takaisin ja kauppaan hakemaan lahjaa. Löysinkin lahjan, kunnes kotona huomasin, että miehelläni oli juurikin se peli, jonka olin ostanut. Menin uudestaan kauppaan, jossa vaihdoin pelin toiseen, mitä ei löytynyt meidän pelikaapista. Tänään mieheni sitten latasi Steamin kautta juurikin tämän pelin, jonka olin ostanut lahjaksi, joten nyt jouduin kehittelemään uuden lahjan. Nyt, jos tämä neljäs lahja sitten osuisi kohdalleen ja laitoin mieheni ostokieltoon jouluun asti. Onko muilla ollut ongelmia joululahjojen suhteen?

Vielä on muutama päivä aikaa osallistua Coruun kaulakorun arvontaan, joten käyhän jättämässä kommenttia TÄHÄN postaukseen :).


1. Ostin riisin tilalle ohrahelmiä, jotka osoittautuivat todella hyväksi korvikkeeksi riisille.
2. Aamulla vallitsi pimeys, kun taapersin töihin, mutta onneksi kuu oli valaisemassa edes pikkuisen.
3. Itsenäisyyspäivänä tuli muisteltua vaaria.
4. Anoppi toi meille nätin lyhdyn ja Itsenäisyyspäivään sopivan kynttilän.


1. Töissä lounastauolla.
2. Lauantaina toimin aputonttuna joululahjamessuilla, kun Henna oli myymässä taideteoksiaan.
3. Sunnuntaina kävimme katsomassa aivan ihania Bernin pentuja, joista yksi tulee tammikuussa osaksi meidän perhettä.
4 kommenttia on "INSTAWEEK 49"
 1. Toi kiire on niin läsnä täälläkin! En oo ehtinyt lukee kenenkään blogeja, joten nyt yritän vähän kuroa kiinni lukemattomia postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että sielläkin kiire pian helpottaisi! :)

   Poista
 2. Poikaystävä ei saa kyllä nyt ostaa mitään, ettei tarvitse ostaa vielä uudelleen uutta lahjaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! :D Itse päätion, että ensivuonna ostan toiselle joululahjan vasta Black Fridayn jälkeen, koska jos eka lahjani olisi tullut verkkokaupasta, niin se olisi ollut melkein sama, mitä mieheni osti Black Friday-tarjouksista :D.

   Poista