sunnuntai 24. joulukuuta 2017

JOULUN AAKKOSET

Muutamassa blogissa törmäsin tähän joulun aakkoset-postaukseen, jonka ajattelin myös nyt toteuttaa. Vaikeimmat aakkoset tosin jätän välistä :). Oletko sinä tehnyt tämän postauksen? Jos olet, niin heitä linkki kommenttiboksiin :).

A attoaamu - Jouluaaton aamu on aina yhtä taianomainen. Lapsena se tuntui vielä hienommalta ja tunnit oikein matelivat, kun vartosi vain lahjoja.

B logi - Blogiin tulen aina jouluna toivottamaan jouluiset terveiset, mutta muuten yleensä olen blogista tai koneelta poissa jouluaattona.

C hristmas - Rakastan joulukappaleita, mutta englanninkieliset joululaulut eivät iske sitten millään...

D isney - Pienenä katselin aina jouluisin Disneyn jouluelokuvia ja saimme siskoni kanssa aina yleensä jonkun Disneyn elokuvan joululahjaksi.


E htoo - Hah, sainpa meidän perheessä käytetyn ilta-sanankin käytettyä tässä postauksessa :D. Aattoilta eli ehtoo on aivan ihana. Silloin ollaan jo syöty ja mahat killillään aletaan jakamaan joululahjoja. Loppuilta meneekin sitten lahjoihin tutustumiseen.

F iilis - Joulufiilis, siihen tarvitaan kuusen ja pipareiden tuoksut, lunta ja joululauluja. Kun nämä kaikki kohtaavat niin joulufiilis on taattu.

G lögi - Tuo karsea juoma, josta en välitä yhtään.

H autausmaa - Jouluisin vien aina isovanhempieni ja setäni haudoille kynttilät. Tänä vuonna se jää vasta joulupäivälle töitteni takia.

I lo - Joulussa yksi parhaimmista asioista on, kun näkee kaikkien ilon ja rauhallisuuden. Varsinkin lasten riemua on mukava seurata jouluisin.

J oulupukki - Meille joulupukki oli aina salaperäinen hahmo, joka jollain ihmeellä aina onnistui jättämään ison lahjasäkin ulko-oven eteen vaikka siskoni kanssa pompimme kokoajan eri ikkunoissa. Lopulta paljastui, että tämä ovela pukki olikin meidän isä, joka meni ulos tupakalle ja samalla katseli, että koska olemme sellaisessa ikkunassa, että hän voi livahtaa viemään lahjat ovelle.

K uusi - Rakastan kuusen tuoksu ja nyt harmittaakin, ettei meidän kämppään mahdu kuusta. Kuusi on ihana koristella ja jouluaamuina on ihana herätä pimeään kämppään, jossa loistaa vain upeana joulukuusessa olevat valot.

L ahjat - Rakastan ostaa ja suunnitella ihmisille joululahjoja. Rahapussini ei tosin aina siitä pidä ja viimeiset pari vuotta on ollut aika temppu taikoa kaikille lahjat opiskelijabudjetilla. 

M usiikki - Aina jouluaattona laitan taustalle soimaan Raskasta Joulua-levyn.

N euleet - Jouluna pidän yleensä aina jotain neuletta tai neulemekkoa, mutta vielä en ole hankkinut mitään kunnon jouluneuletta, koska en oikein ole varma innostunko kyseisistä neuleista tarpeeksi.

  O nni - Tunne, mikä on aina jouluisin.

P erhe - Minulle jouluisin on tärkeintä käydä vanhempieni luonna, koska perhe on se, mikä on tärkeintä tässä elämässä.

Q ...skipataan

R uoka - En ole jouluruoan ystävä, tykkään vain kinkusta ja lohesta. Tämän takia äitini joutuu aina minulle tekemään jouluksi perunoita, lihapullia ja nakkeja.

S uklaa - Jouluisin pitää syödä suklaata, paljon suklaata...

T ekeminen - Jouluksi on aina paljon tekemistä. Koti pitäisi siivota, pitäisi leipoa ja paketoida lahjoja. Sitten se kaikki kiire ja tekeminen loppuvat kuin seinään aattona.

U ni - Jouluna ei meinaa millään saada unta, koska yö ennen aattoa menee jännittäessä, mitä kaikkea aatto tuo tullessaan ja taas aattoiltana ei malta mennä nukkumaan, koska haluaa vain joulun jatkuvan ja jatkuvan.


V alot - Rakastan jouluvaloja, mutta pienessä mittakaavassa. En tykkää, jos koko kämpä vuorataan sisältä ja ulkoa jouluvaloissa. Jouluvalot eivät saa myöskään olla värillisiä.

Walking in the air - Kamalin ja ärsyttävin biisi, minkä tiedän...

X ...skipataan

Y ö - Jouluisin tulee valvottua pitkälle yöhön tutkien saamiaan lahjojaan. Tänä vuonna tosin valvon pitkälle iltaan töissä, josta menen suoraan nukkumaan, että jaksan joulupäivänä herätä aamuvuoroon.

Z ...skipataan

Å ...skipataan

Ä iti - Äiti tekee aina suurimman työn jouluna, siivoaa ja laittaa ruokaa kaikille.

Ö verit - Miksi sitä aina vetää jouluisin pipariöverit, kinkkuöverit ja suklaaöverit??? 

Kuvat Pinterest.
2 kommenttia on "JOULUN AAKKOSET"
  1. Tosi kiva tää postaus!! :) Mä oon tekemässä alkuvuodesta Sisustus Aakkoset postauksen, nii jätin tän jouluversion siksi väliin. Olis jotenkin hölmö tehdä monet aakkoset peräkanaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta aakkospostauksesta en olekaan kuullut, jään mielenkiinnolla odottelemaan :).

      Poista