tiistai 19. joulukuuta 2017

YVES ROCHERIN 18. JA 19.LUUKUT


Eilisen ja tämän päivän luukkujen sisällöt saivat minut vahvistumaan päätöksestä, etten enää ensivuonna hanki Yves Rocherin joulukalenteria. Eilisestä pussukasta löytyi kultainen glitterimäinen kynsilakka, mikä on toki nätin sävyinen, mutta kynsilakat olisivat jo saaneet riittää. Tämän päivän pussista taas löytyi sama kynsilakan poistoaine, mikä tuli jo viime vuoden kalenterissa.

Kynsilakanpoistoaine on todella vahvan hajuinen, että koko kämppä lemuaa sille pitkän aikaa vielä sen jälkeen, kun kynsilakat on putsannut pois. Mieskin toivoi, jos en enää hankkisi jatkossa tätä YR:n kynsilakanpoistoainetta, koska hän ei voi sietää tuota hajua. Mies ei ollutkaan oikein tyytyväinen tänään, kun kerroin, mitä Yves Rocherin kalenterista paljastui...

Mitäs teidän kalentereista on tänään löytynyt?
2 kommenttia on "YVES ROCHERIN 18. JA 19.LUUKUT"
  1. Mie olen varmaan niin tottunut poistoaineiden käryihin, että en haista tuota Yvesiä enää :'D Silloin kun kaadan sen pumppupulloon, niin hieman tuoksahtaa, mutta ei muuten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sulla on kyllä sitten hajuaisti turtunut :D. Mun nokkaan turhan kovaa tököttiä, mutta kyseisellä aineella lähtee kyllä hyvin lakka kuin lakka :).

      Poista