keskiviikko 27. joulukuuta 2017

YVES ROCHERIN 23. JA 24.LUUKUT

Vihdoinkin olisi aika esitellä Yves Rocherin kalenterin viimeiset tuotteet. Kalenteri oli kokonaisuudessaan kiva, mutta tuotteet olivat jo liian tuttuja minulle, joten luulen, että ensivuonna täällä blogissa nähdään jonkun toisen merkin kosmetiikkakalenteri.

Haluaisinkin nyt kuulla, mitä kalentereita teillä oli tänä vuonna ja mitä mieltä olitte niistä? :)Kaksi viimeistä luukkua pitivät sisällään eyelinerin ja ripsivärin. Eyeliner näyttää ihan kivalta, ainakin testaamisen arvoiselta. Ripsiväri taas ei iske minuun ollenkaan... Haen aina ripsiväriltä tuuheaa harjaa, joten kuvastakin voi päätellä miksi YR:n ripsari ei houkuttele. Todennäköisesti en edes tätä ripsiväriä ota testiin vaan vien tämän äidilleni, jos hänellä olisi tälle paremmin käyttöä.
2 kommenttia on "YVES ROCHERIN 23. JA 24.LUUKUT"
  1. Öö.. mikä toi harjaosa on? :D Emmää osais toimia noin pienellä harjalla yhtään :D Mulla oli Dermosilin kalenteri, mutta.. saa nyt nähdä,että tilaanko sen ens vuonna.. ehkä joku muu vastaava vois olla kivempi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, aika mitätön :D. Alaripsille toi vois olla hyvä, mutta mullakin yläripset niin pitkät, että menis ikä ja terveys noin pienellä harjalla :D.

      Poista