lauantai 2. joulukuuta 2017

YVES ROCHERIN 2.LUUKKU


Yves Rocherin kalenterin toinen pussukka jatkoi ensimmäisen pussukan linjaa, nimittäin toisesta pussista löytyi punaisten marjojen tuoksusta koostuva käsisaippua. Käsisaippua on aina tarpeellinen, mutta toivottavasti koko kalenteri ei taas mene niin, että saman sarjan tuotteet on perättäisissä pusseissa. Silloin minulta ainakin lähtee se jännitys, koska tietää mitä sarjaa odottaa...

Onko siellä ruutujen toisella puolella ketään, jolla on myös Yves Rocherin kalenteri? Jos on niin mitä tykkäsit käsivoiteesta ja käsisaippuasta?

Muistakaahan käydä osallistumassa Coruun arvontaan TÄÄLLÄ! :)
5 kommenttia on "YVES ROCHERIN 2.LUUKKU"
 1. Toi YR:n karenti on kyllä varmasti kans tosi kiva :) Mä itse havahduin tänä vuonna vasta, että tosiaan on olemassa erilaisia kosmetiikkakalentereita :D Enkä tajunnut sitten hankkia kuin yhden, NYXin version itselleni! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NYX:n kalenteri on varmasti kans huippu! :) Itse voisin ensivuonna hankkia jo jonkun toisen kalenterin YR:n tilalle, mutta vaihtoehtoja on jo niin paljon kosmetiikkakalentereissa, että tulee valinnanvaikeus :D.

   Poista
 2. Mulla on YR n kalenteri ja viime vuonnakin oli.Noita voi antaa joululhjaksikin jos ei ite tykkää. Mun mielestä oli kiva kun tuli sekä käsisaippua että käsivoide.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta ja noi pussukat on mielestäni kivan erilaiset verraten tavalliseen kalenteriin :).

   Poista
 3. Ei ole tänä vuonna mitään kalentereita.

  - Maija
  hete‍lma{a}y‍ahoo.co.uk

  VastaaPoista