tiistai 12. joulukuuta 2017

YVES ROCHERIN 7.-12.LUUKUT

Vihdoista viimein sain jotenkin edes kuvattua Yves Rocherin kalenterin viimeisimmät tuotteet. Kaikki valoisa aika on mennyt töissä tai muissa menoissa, mikä on haitannut hieman bloggaamistakin. 

Viimeisimmät luukkujen sisällöt olivat vähän tylsiä, koska YR:n pussukoista löytyi sellaisia tuotteita, mitä on tullut viime vuosienkin kalentereissa - tähän toivoisin Yves Rocherilta hieman muutosta, koska minä ainakin nyt päätin, etten enää ensivuonna tätä kalenteria tilaa, koska en halua samoja tuotteita kolmatta tai neljättä kertaa enää.


Niin kuin vähän uumoilinkin viime viikolla, että kalenterista löytyy heti aluslakan jälkeen kynsilakka, niin niinhän siinä kävi. Kynsilakka on toki upean jouluinen, mutta sävy on joko hyvin samanlainen tai jopa sama kuin viime vuoden kalenterissa. Tämän takia tämä kynsilakka aiheutti minussa enemmän ärsytystä kuin innostusta.


Hydra Végétalin tuotteita oli tällä kertaa kolmessa pussukassa. Eniten innostuin puhdistusgeelistä, koska tähän tykästyin viimeksi palavasti, joten uusi purnukka geeliä ei haittaa. Kasvovesi ja päivä-ja yövoide eivät sitten niin paljon innostaneet...


Viimeisimmissä pussukoissa oli hiusnaamio ja hiusseerumi. Nämä ovat mielenkiintoisia tuotteita, koska paljookaan en ole YR:n hiustuotteita kokeillut, joten on mielenkiintoista nähdä mihin näistä tuotteista oikein onkaan.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti