maanantai 15. tammikuuta 2018

INSTAWEEK 2

Flunssa alkaa olemaan parempaan päin menossa, mutta väsymys on jotain ihan omaa luokkaansa. Olen mennyt aikaisin nukkumaan, mutta tuntuu, ettei silti olisi saanut riittävästi unta. Varmaan kipeenä töissä oleminen väsyttää enemmän. Onneksi huomenna on vapaapäivä niin saan levätä enemmän :). Oletteko te selvinneet ilman flunssaa?


1. Pakkaspäivinä on saanut nauttia ihanasta auringosta.
2. Rokan halailua ennen töihin lähtöä.
3. Meidän takapiha on juuri oikealla puolella, kun takapihalla on saanut nyt nauttia kauniista auringonnousuista.
4. Olen nyt ihastunut Fitness-patukoihin, mitkä maistuvat ihan Orio-kekseiltä! Tai no miehen mieheltä styroksilta, mutta nämä on näitä makuasioita...


1.-2. Vaikka en olekaan pakkasen ystävä, niin silti ihastelen pakkasen aikaansaannoksia luonnossa. 
3. Hämi ja Rokka mahtuvat nykyään samaan kuvaankin. Tai niin kauan kunnes Rokka päättää alkaa haukkumaan - tästä Hämi ei innostu.
4. Iltalenkillä rakkaiden kanssa.
2 kommenttia on "INSTAWEEK 2"
  1. Täälläkin on flunssa iskenyt ja ei meinaa millään lähteä pois, vaan edelleen nokka vuotaa...tässä jo lähes pari viikkoa tullut sairasteltua, mutta onneksi pystyy töissä olemaan :) Ja selvästi jo voiton puolella, hyvä että myös sullakin! Voi että tuo koiruus on sitten suloinen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on aika sitkee flunssa :/. Rokka on kyllä suloinen pallero, mutta tällä hetkellä kova järsimään kaikkea ja kaikkia :D.

      Poista