maanantai 1. tammikuuta 2018

JOULUKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Joulukuun aikana minulla oli tavoitteena testailla eri testereitä, mutta lopulta en ehtinyt paljoakaan kokeilemaan uusia tuotteita. Oikeastaan syynä oli myös se, että ihoni kuivui kasvoista ja käsistä todella pahasti, enkä halunnut pahentaa ihon kuntoa testailemalla eri tuotteita. 


Schwarzkopfin matkakokoinen shampoo oli oikein näppärä tuote ja omat hiukseni tykkäsivät tästä. Olisin tosin mieluusti halunnut vielä kokeilla sarjan hoitoainetta.

Lushin Snow Fairy suihkugeeli oli aivan ihana! Huumaava tuoksu oli omaan nenääni sopiva ja varmasti voisin tätä hankkia täysikokoisenakin versiona.

Rexonan deodorantti onneksi loppui joulukuun lopussa, koska olin jo todella pahasti kyllästynyt Rexonan dödöihin. Rexonan deodorantit ovat toki todella tehokkaita ja hyviä, mutta kovin samanlaisia...


Niin kuin viime kuun loppuneissa totesin, nämä Doven shampoo ja hoitoaineet olivat ihan peruskamaa, mutta eivät aiheuttaneet minkäänlaisia vau-fiiliksiä.

Sunsilkin hoitosuihke ei ollut oikein makuuni. En huomannut suihkeesta mitään apua, joten tuote jäi todella tylsäksi.


Kuun alussa tuli otettua taas uusi tatuointi, joten sain Easy Tattoo-voiteen käytettyä loppuun. Tosiaan tätä voidetta olen käyttänyt vain uusien tatuointien hoitoon ja siihen se on erinomainen.

Simplen puhdistusliinat olivat ok-tasoisia, mutta aika kauan silmämeikkejäkin sai hinkata ennen kuin ne olivat täysin lähteneet. En enää hankkisi jatkossa näitä puhdistusliinoja.
6 kommenttia on "JOULUKUUN LOPPUUN KULUTETUT"
 1. Oon monta kertaa miettinyt, että miks betteboxissa on aina välillä yksittäisiä shampoonäytteitä? Miksei oo sit hoitoaineestakin näytettä.. :/ Noi simplen liinat oli ihan oma kokemuksensa.. sai hinkata ihan simona- noi sopi siivoamiseen paremmin kuin meikinpoistoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mieluummin ottaisin shampoon sekä hoitoaineen niin saisi kokonaisuutena testata :).

   Poista
 2. Mä käytin Simplen liinoja putsaamassa meikkisiveltimiä käytön jälkeen ja pyyhkimässä pieniä tuhruja silmien alta meikatessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen ne paremmin sopisivatkin kuin kunnon meikinpuhdistamiseen :D.

   Poista
 3. Mä taas tykkään todella paljon Rexonasta. Välillä kokeilen muitakin merkkejä, mutta aina palaan takaisin Rexonaan. Kieltämättä ne on aika samanlaisia, mutta jotenkin takuuvarmoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se niissä on kyllä hyvä puoli, kun ne ovat aika pettämättömiä tehonsa puolesta.

   Poista