torstai 4. tammikuuta 2018

KESTÄVÄ MATTAPUNA


Tiistaina laitoin uusimman huulipunani, Revlonin mattaisen punan, todelliseen koetukseen. Aamupäivällä levitin punan huuliin ja nappasin nämä kuvat. Puna oli aivan upea huulilla - sävy oli ihanan tumma, hieman viininpunaiseen taittava. Juuri sellainen, mitä siitä kuvittelinkin.

Päätin jättää punat huulille, kun suuntasin iltavuoroon, koska halusin testata punan kestävyyden. Töissä söin heti vuoronvaihdoin aikaan jogurtin, join kahvin ja join vielä vettä juomapullosta. Kävin vessassa tarkistamassa, missä kunnossa huulipuna on - yhtään ei vielä huomannut, että huulipuna olisi kulunut!

Tunnit kuluivat ja toisellakin tauolla tuli syötyä salaattia ja juotua kahvia. Huulet näyttivät aina hyviltä, kun töiden ohella välillä peiliin vilkaisi. 

Olin kotona puoli kymmenen jälkeen illalla ja vilkaisin tarkemmin peiliin. Puna oli hieman vain kulunut pinnasta, mutta ei ollut levinnyt mihinkään suuntaan. Tämä puna siis on kuin tehty minunlaiselleni laiskurille, joka ei jaksa lisäillä punaa päivän mittaan! :) Aivan huippu tuote tämä Revlonin mattapuna! Nyt taidan alkaa pohtimaan, jos hankkisin Fierce-sävyn kaveriksi muitakin sävyjä...


8 kommenttia on "KESTÄVÄ MATTAPUNA"
 1. Tuollaiset kynämalliset huulipunat on mun suosikkeja. Revlonin mattapunia en ole kokeillut, koska en oikein tykkää mattapunista, mutta olisi kiva kokeilla muita Revlonin punia. Hyvännäköinen sävy<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään näistä kynämallisista, punan saa helposti levitettyä :).

   Poista
 2. Mä olen nyt aivan hullaantunut mattapuniin, joten kiitos vinkistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma! :) Näitä Revlonin punia kannattaa kokeilla!

   Poista
 3. Tää vaikuttaa tosi hyvältä! Mä en oo kokeillut mitään Revlonin tuotteita mutta näille pitää antaa mahdollisuus :)

  VastaaPoista
 4. En oo kokeillut aiemmin mitään Revlonin tuotteita, mutta tää kyllä herätti mielenkiinnon! Muutenkin oon viime aikoina tykästynyt näihin kynämallisiin huulipuniin. Niillä on niin helppo levittää puna huulille :) Näyttää tosi kivalta sävyltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itellekin ensikokeilu Revlonin tuotteisiin ja tämä kyllä ihastutti niin paljon, että varmasti tulen kokeilemaan muitakin Revlonin tuotteita :).

   Poista