sunnuntai 14. tammikuuta 2018

KOHTEET, JOISTA HAAVEILEN

Selasin muutama päivä sitten matkapostauksiani blogin arkistoista ja vitsit, mikä matkakuume iski. Tai oikeastaan ainahan minulla on matkakuume, mutta nyt se kasvoi potenssiin kymmenen. Päätinkin hieman ehkä kiduttaa itseäni ja lisätä vielä matkakuumetta tekemällä postauksen kohteista, joihin haluaisin matkustaa.


Oregon, Yhdysvallat 
Olen katsonut viime aikoina taas tv:stä Pienten perhettä ja tämän ohjelman myötä olen ihastunut Oregoniin ja sen upeisiin maisemiin. Ohjelman kautta selvisi, että Oregonissa on loistavat patikointireitit, joten nyt eniten houkuttelisi reissu Pohjois-Amerikkaan, Oregoniin ja nimenomaan patikointimatkalle.


Skotlanti
Pitkään olen haaveillut Skotlannin matkasta ja todennäköisesti se tulee olemaan seuraava ulkomaankohteemme Venetsian matkan jälkeen. Eniten minua kiinnostaisi nähdä Skotlannin ylämaat, Inverness ja siitä ylöspäin.


Havaiji
Lämpimistä kohteista minua on kiinnostanut viimeisen parin vuoden ajan Havaiji. En oikein innostunu lähellä olevista lämpimistä maista vaan haluaisin kokea etelänmatkan hieman kauempana. Pari viikkoa Havaijilla kelpaisi minulle koska vain!

Mistä matkakohteista sinä haaveilet juuri nyt?

Kuvat Google.
4 kommenttia on "KOHTEET, JOISTA HAAVEILEN"
 1. Mulla on haaveissa Italian Riccione ja Ranskasta Pariisin Disneyland - sekä kestohaave California.. Olisin jo niin valmis lähteen Caliin :D Havaiji olis kyllä kans kiva, kun sielä on kans vaikka mitä nähtävää - mun host perhe oli viimeks sillai,että ne vaihtoi sielä viikon puolessa välissä toiselle puolelle saarta,että näki ne laavakivet ja hiekkarannan molemmat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuommoinen Havaijin reissu kuulostaa mahtavalta! :)

   Poista
 2. Mun tekisi mieli lähteä keväällä kaupunkilomalle vaikka Lontooseen tai Kööpenhaminaan... Edinburgh voisi olla myös kiva:)
  Australia ja Uusi-Seelanti on pidemmän tähtäimen suunnitelmissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi-Seelanti kiinnostaisi minuakin, ehdottomasti sinne on joskus päästävä! :)

   Poista