tiistai 23. tammikuuta 2018

PENTUTAPAAMINEN

Sunnuntaina ajelimme Toijalaan ja tarkalleen Toijalan satamaan, koska olimme sopineet tapaavamme Rokan siskon ja hänen omistajansa. Vähän jänskätti kuinka tapaaminen sujuu, koska aina vieraiden ihmisten tapaaminen on meille hieman hankalaa. Pariskunta oli kuitenkin todella mukava ja heidän pentunsa oli luonteeltaan hyvin samanlainen kuin Rokka, joten parivaljakko tuli enemmän kuin hyvin toimeen :).

Pennut jaksoivat melkein tunnin telmiä ja pakkasesta huolimatta mekin viihdyimme hyvin ulkona seuraillen pentujen temmellystä. Kaksikko on vielä hyvin saman näköisiäkin, Rokalla on vain leveämpi valkoinen viiva kuonossa ja alemmas laskeutuvat silmäluomet.

Tapaaminen oli niin onnistunut, että sovimme pitävämme jatkossakin yhteyttä ja toivotaan, että koirat tulivat vanhempinakin toimeen :).
Nyt on tosin hieman suru puserossa täällä päässä, kun Rokalla heitti maha eilen illalla sekaisin eikä hänelle ole ruoka maistunut eilen illalla eikä tänään aamullakaan. Rokan siskolla oli joku pöpö aiemmin, joten nyt vähän pelätään onko se tarttunut Rokkaan vai mistä on kyse. Onneksi Rokka kuitenkin juo hyvin, joten nesteytys on kohillaan. Viemme pennun kuitenkin tänään varmuuden vuoksi eläinlääkäriin, koska hyvähän asiat on tarkistaa varmuuden vuoksi.

Nyt peukut vain pystyyn, että Rokka hieman piristyisi ja ruoka alkaisi taas maistumaan tuttuun tapaan! :)
9 kommenttia on "PENTUTAPAAMINEN"
 1. Toivottavasti Rokka on piristynyt. Siis niin superihana pikku palleroinen!!!! Meidän naapurissa asuu aikuinen berninpaimenkoira ja sitä on kiva välillä rapsutella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirtsakka toi poika on, mutta ruoka ei oikein maistu. Kaikki herkut, esim. nakit, viili ja piimä maistuu, mutta kunnon ruokaa ei söisi...

   Poista
 2. Voi vitsi ku tää postaus sai mun pentukuumeen vaan kasvamaan x3

  VastaaPoista