lauantai 6. tammikuuta 2018

ROKKA


Nyt hän on kotona, meidän Rokka! Eilen illalla toimme Rokan kotiin ja onhan juuri sellainen kuin toivoimmekin. Ihana, rauhallinen, mutta myös kovin leikkisä. Kissat vielä pelottavat pientä herraa, koska hän ei ole kissoihin aiemmin törmännyt. Kissat ovat ottaneet Rokan vastaan rauhallisella viileydellä. Diego tarkkailee kauempaa eikä ole ehkä yhtä tyytyväinen tulokkaaseen kuin Hämi. Hämi on kiinnostunut pennusta ja haluaisi kovasti hänen kanssaan aina ulos. Vielä ei kuitenkaan liian läheistä tuttavuutta ole otettua, koska pentu taitaa hieman pelottaa Hämiä nopeilla liikkeillään ja Hämin tuijotus on Rokan mielestä aika piinaava.


Rokka viihtyy autossa mainiosti, uni maistuu siellä hyvin. Kävimme myös tänään mieheni vanhempien luona, mikä oli aika jännää uusien ihmisten takia. Pentu on kuitenkin ihanan reipas eikä ollenkaan liian hulivili tai liian rohkea. 

Yöaika oli Rokan mielestä aika pelottava, koska hänen olisi pitänyt jäädä lattiatasolle kissojen kanssa. Itku jatkui niin kauan kunnes otin patjan ja menin Rokan kanssa lattialle nukkumaan. Kasvattaja epäili, että joudun muutaman yön Rokan kanssa lattialla viettämään ennen kuin hän suostuu kissojen keskuuteen jäämään.


Me teimme Rokalle oman Instagram-tilin, koska emme halunneet täyttää omia tiliämme pelkillä koirakuvilla. Jos sinua siis enemmänkin kiinnostaa tämä pentu, niin otahan Rokka seurantaan (@rokkaberni).
8 kommenttia on "ROKKA"
 1. Vähänkö söpö! <3 Mä tykkään berneistä ja usein tipsujen kans lenkillä nähdäänkin meijän kaveriberni - joka semisti vähän pelkää meijän Ellaa :D Paljon Rokka painaa nyt ja kuinka paljon on ennustettu painoa aikuisena? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna meillä on vasta punnituspäivä, niin en osaa kyllä yhtään arvioida kuinka paljon Rokka nyt painaa :D. Berninpennulla pitäis tulla kilo/viikko. Urosten paino on yleensä 39-50kg. Meidän kasvattajilla on todella isoja ja vahvaluustoisia bernejä, joten Rokasta voi tulla ehkä painavempi.

   Poista
 2. Onnea Rokka-pojan elämään! Oma berni -Jymy-Jami on melkein 1,5 v. Jymyn juttuja voi lukea http://www.annelipunneli.blogspot.fi (rouva Myttynen muistelee)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana<3 Seurannassa on:)

  VastaaPoista
 4. Siis eikä miten ihana pallukka toinen on! <3 Rakastuin! <3

  VastaaPoista