perjantai 26. tammikuuta 2018

STRESSIÄ, STRESSIÄ, STRESSIÄ


Niin kuin otsikko ja kuva kertoo, niin tällä hetkellä stressitaso on jossain omissa ulottuvuuksissaan. Minulla on nyt tosiaan kahden viikon aikana vain kaksi vapaata ja miljoona asiaa olisi vapailla hoidettava. Tällä viikolla on myös mennyt vapaita tunteja ennen iltavuoroja kaikenlaisiin lääkärireissuille, mitkä pitää olla käytynä ennen maanantaita. Tosiaan minulla kävi niin hyvä tuuri, että sain näin heti kuukausi valmistumisen jälkeen vakipaikan. Se on iso ja hieno juttu, mutta sen aloitus tuntuu tuovan niin paljon menoja, että tunnit loppuu kesken. 

Toivottavasti tämä stressitaso hieman laskisi... Viikonloppuna aion aamuvuorojen jälkeen ulkoilla koiran kanssa ja unohtaa työt illoiksi.

Muistakaahan käydä osallistumassa Yves Rocherin tuotteiden arvontaan TÄÄLLÄ! :)
6 kommenttia on "STRESSIÄ, STRESSIÄ, STRESSIÄ"
 1. Hyvä että pääset viikonloppuna ulkoilemaan ja rentoutumaan! Se varmasti auttaa. :)
  (Hyi, toi sarjakuva on kauhea!) :D

  VastaaPoista
 2. Ulkoilu on varmaan ihan hyvä juttu rentoutumiseen ja ihana koirakamu vasta onkin mainio stressin poistaja, uskoisin niin.
  Kukaan ei voi tietää miltä toisesta tuntuu, siitä on yleensä vain kalpea aavistus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan totta.. Rokka on kyllä kans oiva stressinpoistaja, mutta välillä myös tuo sitä - esim. nyt on pennun maha vähän oireillut, mikä aiheuttaa huolta ja stressiä :(.

   Poista
 3. Onnea vakipaikasta ja paljon tsemppiä stressinhallintaan! <3 Ei ole helppo pala, I know! Mutta tuollaiset pienet jutut, kuten esim. ulkoilu auttaa stressin keskellä yllättävän paljon. Ja se, että elää hetkessä ja haukkaa yhden palan kerrallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia <3. Eilen aloitin uudessa paikassa ja mukava päivä ainakin oli! :)

   Poista