lauantai 13. tammikuuta 2018

TAMMIKUUN BETTE BOX

Eilen ehdin vielä Bette Boxin sisällön kuvaamaan ennen iltavuoroa, tämä talvisaika on niin harmillinen sen lyhyen valoisan ajan takia. Onneksi olemme menossa kevättä kohti, valoisa aika pitenee ja kuvausmahdollisuudet paranee :).

Sain pidettyä itseni taas hyvin pimennossa muiden Bette Box-postauksista ja vasta eilen luin ensimmäiset boxipostaukset muutamasta blogista. Aika paljon huomasin mielipiteitä, ettei tämän kuun boxi ollut ehkä kovinkaan monen mieleen. Ja pitää kyllä myöntää, että monien boxien sisältö oli aika tylsä. Itse sain pitkäaikaistilaajana (kai kaikki saivat, jotka olivat koko viime vuoden tilanneet boxia) yhden ylimääräisen tuotteen, mikä paransi mielestäni todella paljon boxia. Oma mielipiteeni tämän kuun boxista on aikalailla niin, että puolesta tykkään ja puolet ovat vähän tylsiä tuotteita :).


Back to the Roots Exfoliating shampoo - Tosiaan se ylimääräinen tuote oli tämä Back to the Rootsin shampoo. Ensinnäkin shampoopullo on aivan ihanan erilainen ja hieman karski. Mielestäni on tärkeää panostaa myös tuotteet ulkonäköön, jolloin kokonaisuudesta tulee parempi - tässä Back to the Roots on kyllä onnistunut. Tämän shampoon luvataan kuorivan hellävaraisesti hiuspohjaa, joten odotan innolla tämän shampoon testailua!


Iberon ripsiharja ja -kampa - Tämä Iberon harja oli tylsin tuote ehkä, mitä boxista löytyi. Minulla ei ole tälle mitään tarvetta, joten laitan tämän todennäköisesti eteenpäin.


Lumene Nordic Seduction huulikiilto - Toinen suosikkituotteeni oli tämä Lumenen huulikiilto, mikä tuli minulle sävyssä 1. Sheer Heleys. Olen nyt kunnostautunut hiilikiiltojen käytössä ja usein töissä käytän joko huulirasvaa tai tämmöisiä hennon sävyisiä huulikiiltoja. Uskon, että Lumenen huulikiiltokin pääsee varsin nopeasti osaksi arkimeikkiäni.


Lierac Hydragenist seerumi - Bette Boxin mukana tulee usein seerumeita pienessä koossa, joten tämä tuote oli vähän siinä ja siinä tykkäsinkö vai en. Onneksi minulla on kuitenkin taas flunssa aiheuttanut sen, että kasvojeni iho on kuivunut korpuksi niistämisen takia, joten tarvitsen ehdottomasti seerumia kosteuttamaan ihoani tehokkaammin. Tämäkin tuote pääsi siis heti testiin!


Simple silmämeikinpoistolaput - Meikinpoistolaput olivat pettymys, koska ei olisi heti jaksanut samaa tuotetta pienemmässä koossa... Toisaalta taas pakkaus on kätevän kokoinen ajatellen Venetsian matkaamme, joten taidan säästää nämä meikinpoistolaput reissua varten.


Pepsodent Long Active White Fresh hammastahna - Testikokoinenkaan hammastahna ei saanut minua riemusta kiljumaan, mutta tämäkin tuote on erinomainen matkallemme :).


Twiningsin teetä - Nämä teenäytteet olivat minulle aivan turhia, koska en juo teetä. Taidan siis kiikuttaa nämä äidilleni kokeiluun.

Mitä mieltä te olitte tammikuun Bette Boxista? Mikä tuote oli suosikki ja mikä inhokki?
7 kommenttia on "TAMMIKUUN BETTE BOX"
 1. Kokonaisuutena kiva mutta ilman shampoota vähän laimea. Oikeastaan kaikki oli mieluisia, ripsivärikampa hiukka tylsä mutta otin sen sittenkin heti käyttöön :)

  VastaaPoista
 2. Nuo silmämeikinpoistoainelaput on hyviä! Kuivuvat vaan aika nopeasti, vaikka olisi paketti tiukasti kiinni. Melkeinpä sama asia kuin ne misellipyyhkeet, mutta nuissa on kaksi eri puolta.

  Jos olisin tilannut, niin varmaan hammastahna ja nuo silmämeikinpoistolaput ois tullu käyttöön. Itse juon kyllä teetä, mutta haudukkeista en tykkää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, no onneksi paketti on pieni kerta kuivuvat hereesti..

   Poista
 3. Kokeilin yhden tollasen meikinpoistolapun ja nyt kun siistin meikkiä,niin ne oli enää sellasia nahkeita eli muutamassa päivässä oli kuivunut jo aika paljon :O Oli kyllä vähän plaah koko boxi - parasta oli noi teet, kun mulle ei vielä tullut tota tilaajalahjaa.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, se on kyllä ärsyttävän huono miinus, jos meikinpoistoliinat kuivuvat liian nopeasti :/.

   Poista
 4. Mä huomasin saman noiden silmämeikinpoistoliinojen kanssa kuin muut. Taisin avata paketin torstaina tai perjantaina ja nyt ne on jo kuivunu, vaikka paketti on ollut kiinni :/ Tuo shampoo vaikuttaa kyllä kivalta ja olisi ollut kiva saada sellainen itsekin!

  VastaaPoista