sunnuntai 7. tammikuuta 2018

VAALEAT TALVIKENGÄT


Tein tänä talvena jotain ennenkuulumatonta - ostin ensimmäiset vaaleat talvikenkäni! 

Yleensä hankin mustat tai ruskeat talvikengät, koska Suomen nykyinen talvisää on aika arvaamaton, eikä tiedä onko talvella ennemmin syksyinen sää kuin talvinen sää. Nyt kuitenkin tein poikkeuksen, kun Facebookin mainosbannerissa pompsahti silmiini nämä Vamoksen vaaleanharmaan sävyiset Sowhat-kengät.

Tämä oli ensimmäinen tilaus, minkä Vamokselta tein ja hieman jännitin sopiiko 41 koon kenkä jalkaani. Kenkä oli kuin tehty jalkaani ja kenkien sävy oli aivan ihana. Tosin minun olisi pitänyt laittaa kenkiin suoja-ainetta, pinta on jo tummunut jonkin verran kuukauden käytön jälkeen, niin kuin kuvista näkyy.

Vaaleat talvikengät olivat kivaa vaihtelua ja jatkossa aion varmasti tulevia talvikenkiä hankkiessa katsastaa myös vaalean sävyiset kengät talvikenkävalikoimista.

Minkälaisia talvikenkiä sinä yleensä käytät vai tykkäätkö kokeilla aina jotain uutta? :)
6 kommenttia on "VAALEAT TALVIKENGÄT"
 1. Onpa tosinätit kengät:) Itselläni ei ole yhtään valkoisia talvikenkiä, mustia, ruskeita ja tummanharmaita kylläkin. Kummasti sitä on jymähtänyt tummiin ja turvallisiin väreihin. Kesäkengissä voin sitten vähän revitellä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä minäkin olen revitellyt niissä kesäkengissä, mutta nämä vaaleanharmaat yksilöt olivat kivaa vaihtelua :)

   Poista
 2. Mä rakastan tän mallisia kenkiä yli kaiken! ♥ Mulla oli viime ja toissa talvena käytössä tämän tyyliset, mutta ruskeana ja tänä talvena päädyin ostamaan samanlaiset, mutta vaaleanpunaisena. Niitä ruskeita oon käyttänyt ns. "varakenkinä", koska ne on jo vähän huonon näköiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli ruskeat aikaisemmin :D. Ne olivat jo niin kuluneet, että kantapäät olivat auki ja kaikki sisukset olivat aivan liiskana, joten ne kengät eivät enää edes lämmittäneet :D.

   Poista
 3. Ihanat!Kunnolliset talvikengät on kyllä niin pakolliset! :D Oon yleensä kaikissa kengissä tosi neutraali ja tylsä, mutta ostin vastaavat kiiltäväpintaiset vaalean harmaat Timberlandit Nycistä ja ne on kyllä olleet ihan huiput! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin himoitsen Timberlandeja, mutta rahapussi ei himoitse :D.

   Poista