torstai 15. helmikuuta 2018

5 PÄIVÄÄ, 5 HUULIKIILTOA

Tammikuussa haastoin itseni yhtenä viikkona käyttämään viitenä päivänä huulikiiltoja. Olen aina tykännyt enemmän huulipunista, mutta viimeisen vuoden aikana olen alkanut lämpenemään myös kiilloille. Huulikiiltoja onkin kertynyt meikkipöydän laatikkoon ihan kiitettävä määrä. Huulikiillot ovat myös hyvä lisä meikkiin työpäivinä, kun haluaa neutraaliin meikkiin ripauksen piristystä ja nimenomaan lisää kiiltoa!

Maanantai: Ensimmäisenä päivänä otin käyttöön Victoria's Secretin huulikiillon, mikä oli kooltaan todella näppärä huulikiilto töihin. Se oli sopivan pieni taskuun ja tuubista oli helppo lisätä kiiltoa päivän mittaan. Huulikiilto levittyi myös nätisti huulille, mutta maku oli todella makea, vähän jo ällöttävän makea.Tiistai: Seuraavana oli vuorossa Manna Kadarin huulikiiltoa, mikä oli viikon huulikiilloista selvästi tummin ja huulipunamaisin. Kuvaan en saanut taltioitua oikeaa sävyä, kun aurinko paistoi tuona päivänä niin kirkkaasti. Huulikiilto pysyi hyvin ja kertaakaan en sitä lisännyt työpäivän aikana. Selvästi tummempi sävy toi työmeikkiin kivan piristyksen.Keskiviikko: Keskiviikkona käytin tämän hetken käytetyintäni huulikiiltoa, MSCHIC:n French Pink-sävyistä huulikiiltoa. Huulikiillossa on minua miellyttävä suti, kiilto levittyy tasaisesti ja tuo todella upean kiillon huuliin.Torstai: Uusin huulikiiltoni, Lumenen Nordic Seduction-kiilto, pääsi käyttöön torstaina. Huulikiillon sävy on kauniin hempeä ja kiilto tasoittuu huulille hyvin. Ainut miinus tulee huulikiillon sudista, suti on jotenkin liian tönkkö mikä hieman hankaloittaa huulikiillon levitystä.Perjantai: Perjantaina arvoin pitkään käyttäisinkö räväkämpää pinkkiä huulikiiltoa vai tätä Mary Kayn huulikiiltoa. Lopulta päädyin Mary Kayn huulikiiltoon. En muistanutkaan kuinka kiva huulikiilto tämä onkaan! Sävy on hieman nudeen vivahtava ja huulikiilto tuntuu todella hyvältä huulilla, ei ollenkaan liian tahmaiselta.Oliko tässä sinulle tuttuja huulikiiltoja? Oletko enemmän huulikiiltojen vai -punien ystävä? :)
8 kommenttia on "5 PÄIVÄÄ, 5 HUULIKIILTOA"
 1. Toi Manna Kadarin huulikiilto vaikuttaa tosi kivalta! Mä tykkään oikeasti enemmän huulipunista, mutta käytän arjessa enemmän kiiltoja, koska niitä on helpompi lisätä - ja jos huulikiilto kuluu pois, se ei yleensä jätä jälkeensä mitään outoja murusia tai väritahroja, mutta milteipä kaikki kokeilemani huulipunat kuluvat jotenkin tosi rämmäleisesti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, moni huulipuna on kyllä heikkoja kestoltaan, että kuluvat huulilta hyvin epätasaisesti. Tämän takia kiillot ovat kyllä enemmän anteeksi antavempia :).

   Poista
 2. Mä tykkään enemmän kiilloista koska ovat huolettomampia :) mutta välillä on huulipunakausiakin, nyt on menossa matta- ja glitterbuumi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta :). Itse rakastan mattaisia huulipunia ja luulen, että ne tulevatkin aina olemaan lemppareitani :). Työpäivinä tosin ihan vain huulikiillot ja -rasvat ovat helpompia :).

   Poista
 3. Mä olen huulipuikkonainen;) Huulikiiltoja käytän erittäin harvoin, mutta sävyttäviä huulirasvoja joskus.
  Nyt kyllä rupesi kiinnostamaan, kun luin tän postauksen. Manna Kadarin ja MSCHICin kiillot ovat näistä eniten mun makuun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manna Kadarin ja MSCHIC:n kiillot ovat kyllä hyviä kestoltaan ja sudit ovat todella hyviä, joten kiilto levittyy tasaisesti :).

   Poista
 4. Mä valitsen melkein aina huulipunan ennen kiiltoa, mutta tuollainen nude kiilto olisi tosi ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin valitsen aina vapaalla ollessani ennemmin punan kuin kiillon :).

   Poista