torstai 22. helmikuuta 2018

AURINGOSTA NAUTTIMASSA
Eilen vapaapäiväni ei alkanut kovinkaan hyvin, koska Rokka päätti herättää minut uuteen päivään jo klo 6. Ensin harmitti, kun olin ajatellut pitkästä aikaa nukkua edes klo 8 asti, mutta lopulta, kun aurinko alkoi paistamaan, niin ei harmittanut enää ollenkaan aikaisin herääminen.

Aamulla ei ollut kiirettä minnekään, joten rauhassa sain laittaa itseni kuntoon. Päätin lähteä viemään Rokan jäälle juoksemaan ja nauttimaan itse aurinkoenergiaa.

Edes kova pakkanen ei haitannut, kun olin pukeutunut kerrankin tarpeeksi hyvin ja aurinko lämmitti jo kivasti! Selvästi ollaan menossa jo hyvin kevättä kohden, ihanaa!

Meillä on ollut tänään muutenkin hyvä päivä Rokan kanssa. Ensimmäinen päivä, kun Rokka ei ole pissannut alusille sisälle vaan on odottanut, että pääsee pihalle ennen kuin tekee pissat. Kävimme myös Rokan kanssa päivemmällä lenkillä ja taas Rokka käveli niin nätisti uuden reitin. Pari juoksevaa poikaa vain hieman pelottivat pientä koiraa, muuten lenkki oli onnistunut.

Kuinka te vietitte eilisen pakkaspäivän? :)4 kommenttia on "AURINGOSTA NAUTTIMASSA"
 1. Toivottavasti viikonloppuna on kans aurinkoista, niin pääsis kans järvelle käveleen! Isommat tipsut on ihan liekeissä, kun pääsevät jäälle, mutta Jare ei oo ikinä käynyt.. eli ihan arpapeliä,että tykkäkö :D Aurinko piristää niin ihanasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rokka kyllä tykkää, kun on niin avaraa ja näkee pitkälle - jotenkin näyttää ainakin siltä, että kokee olonsa turvallisemmaks kuin esim. metsässä :).

   Poista
 2. Aurinkoiset pakkaspäivät on ihania. Kunpa vaan ehtisi nauttia näistä päivistä enemmän...on ne niin harvinaista herkkua:)

  VastaaPoista