lauantai 10. helmikuuta 2018

HELMIKUUN BETTE BOX

En oikein tiennyt, mitä odottaa helmikuun Bette Boxilta ja, kun paketti saapui niin en kokenut itseäni yllätetyksi tuotteilla, mitä boksista löytyi. Kokonaisuutena helmikuun boksi oli ok, mutta yksi tuote oli sellainen, mitä innolla testaan ja yksi tuote oli mielestäni täysin pohjanoteeraus.


En koe, että kauneusboksiin kuuluu Mentos-makeiset tai Rfsu:n stimuloiva intiimigeeli. Karkit eivät liity mitenkään kauneuteen ja tuo intiimigeeli oli mielestäni niin pohjanoteeraus... 

Carmexin huulivoide on varmasti kaikille tuttu huulivoide, joten tämä ei ollut mitenkään yllättävä tuote, olisin halunnut mieluummin jonkun oikeasti uuden huulivoiteen testiin.


Kaikista mielenkiintoisin tuote omasta mielestäni oli Marc Anthonyn Argan Oil hoitoaine. Rakastan erilaisia shampoita ja hoitoaineita, joten kiva päästä testaamaan sellaista tuotetta, mistä en ole aikaisemmin edes kuullut. 

Herbinan shampoo oli myös ihan kiva tuote, en muista olenko edes Herbinan shampoita ja hoitoaineita kokeillut...


Bio2You tyrnivoide on myös ihan mielenkiintoinen ja kuulostaa juuri sellaiselta tuotteelta, mitä ihoni kaipaa juuri nyt.

Lumenelta oli boksissa Harmonia-sarjan näytteinä seerumi ja kosteusvoide sekä hieman isompana testerinä turvenaamio. Tuon kokoiset näytteet ovat vähän turhan pieniä, niistä ei tunnu saavan oikeaa kuvaa tuotteista. Onneksi turvenaamio on hieman isompi. Harmonia-sarjan ulkoasu on myös todella kaunis.

Mitä mieltä olit tämän kuun boksin sisällöstä?
2 kommenttia on "HELMIKUUN BETTE BOX"
  1. Boxi oli ihan ok, mutta ehkä silti vähän plaah. Oon kyllä samaa mieltä, että mentos&rfsu ei ihan kuulu tohon boxin.. ja ehkä toi suksivoide on vähä samalla linjalla :\ Ens kuun boxin luulis olevan loistava?! :D

    VastaaPoista