perjantai 23. helmikuuta 2018

PÄIVÄN NASSU 21/02/18


Keskiviikkona nautin kirkkaana loistavasta auringosta niin paljon, että halusin meikkiinikin jotain säkenöivää, mutta maltillista. Muistin Bellápierren Champagne-sävyisen hohtopuuterin, jota voi käyttää moneen, mutta minä käytin sitä luomivärinä tuomaan kimallusta silmiin. Tuo hohtopuuteri on todella kätevä jo senkin takia, ettei se rapise inhottavasti poskipäille, vaan jää sinne minne kuuluukin.

Osaksi meikkiä otin myös käyttöön sellaisia yksilöitä, jotka ovat jääneet vähemmälle huomiolle viime aikoina ja jotkut tuotteet taas muistuttivat siitä, miksi ne ovatkin olleen sivussa.

Yves Rocherin Sexy Pulp-huulikiilto oli kivempi kuin muistin. Se jäi kauniin vaaleaksi huulille ja sopi mielestäny hyvin neutraalin hohdepuuterin kaveriksi.

L'Oréalin meikkivoidekin pääsi taas käyttöön, mutta ei se vain voita ikisuosikkiani, Lumenen Matte-meikkivoidetta. 

Lumenen megaiso harjainen ripsiväri on myös nähty jo blogin puolella ja olenkin kertonut, etten oikein innostunut noin suuresta harjasta. Vieläkään en siitä innostunut, mutta pihipeikkona käytän sen loppuun enkä heitä roskiin.


Eyelinerin unohdin ihan kokonaan kuvata postausta varten. Keskiviikon meikissä käytin eyelinerina Maybellinen Master Precise eyelineria, mikä tuntui alkuun aivan ihanalta ja täydelliseltä sutiaan myöten. Parin tunnin kuluttua muistin, miksi Maybellinen eyeliner ei ole jäänyt päivittäiseen käyttööni. Kirkas aurinko sai silmäni vuotamaan ja eyeliner levisi ulkonurkista. Ja, kun se levisi, niin sitä ei meinannut saada putsattua ilman meikinpoistoainetta. 

Käytättekö te meikkituotteenne loppuun mukisematta vaikka ne eivät olisikaan niin täydellisiä yksilöitä vai heitättekö ne suosiolla roskiin?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti