tiistai 6. helmikuuta 2018

RUNEBERGIN PÄIVÄN ULKOILUT

Eilen, Runebergin päivänä, aurinkoi paistoi kauniisti ja ulkona oli kirpakka pakkanen. Päätimmekin lähteä töiden jälkeen hieman ulkoiluttamaan Rokkaa ja muutenkin nauttimaan upeasta talvipäivästä. Löysimme rauhallisen metsätien, jossa maisemat olivat aivan upeat isojen kinoksien ja auringon takia.Rokalla riitti virtaa ja nautti, kun sai juoksennella vapaana ja tutkia paikkoja ihan rauhassa. Rokka näki myös ensimmäisen kerran hevosen, tosin todella pikaisesti ja huonolla tavalla. Huomattiin, että meitä vastaan on tulossa kovaa kyytiä hevonen ja kärryt. Mua alkoi ihan jännittämään, että kuinkahan he mahtuvat ohi, kun tie oli niin kapea, mutta ajattelin, että kai he nyt hidastavat, kun näkevät, että pentukoira ja ihmisiä tiellä. Mutta ei - täysiä vaan ohi ja Rokkakin säikähti, kun niin kovalla vauhdilla toiset painattivat ohi. Vähän alkoi kismittämään, että hevosihmiset jaksavat aina marista, että autoilijoiden ja muiden ihmisten pitää mennä rauhallisesti hevosten ohi ja ajatella vain heitä, mutta tämä herra, joka hevosen kanssa oli liikenteessä ei selvästi välittänyt meistä ollenkaan. 


Muuten ulkoilut menivät hyvin, toivotaan, että tämmöisiä upeita talvipäiviä olisi jatkossakin! :) Kuinka te vietitte Runebergin päivää? :) 
2 kommenttia on "RUNEBERGIN PÄIVÄN ULKOILUT"
  1. Voi herranjumala tuota teidän hauvavauvaa <3 En ehkä kestä. Ei tuollaista söpöläistä olekaan! Oletko varma, että se on aivan oikea, eikä siis pehmolelu? :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikea terävien hampaidensa perusteella :D.

      Poista