sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

AJATUKSIA RIPSIENPOHJUSTAJASTA


Kun voitin Cocopandalle lahjakortin, niin halusin lahjakortilla hankkia L'Oréalin Paradise Primerin, josta olen lukenut niin paljon. Olen nähnyt mitä upeampia kuvia, kuinka primerilla on saatu pidemmän näköiset ripset vaivatta. Vaikka omista ripsistä löytyy pituutta, niin silti primer toi ripsiini kivasti extraa ja tästä tuotteesta onkin tullut yksi vakiotuote arkimeikissäni.

Ensin pelkäsin, ettei primer voi kestää hyvänä koko päivää, mutta onneksi pelkoni oli turha. Ripsienpohjustaja ei todellakaan lähtenyt päivän aikana vieden ripsivärejä mennessään vaan pysyy hyvänä koko päivän. Työmeikkikin näyttää heti primerin avulla sähäkämmältä ja ripset kauniin pitkiltä. Harja on myös loistavan mallinen, joten pohjustuksen levitys onnistuu näppärästi.

Oletko kokeillut ripsienpohjustajaa?2 kommenttia on "AJATUKSIA RIPSIENPOHJUSTAJASTA"
 1. Mä en tulisi toimeen ilman ripsiprimeria. Mulla on niin nysät ja harvat ripset, että ne tarvitsee vähän ekstraa;)
  Olen käyttänyt Artdecon Lash Boosteria ja vuosia, ja tykkään siitä todella paljon. Välillä kokeilin Lumenen vastaavaa, mutta siinä harja on aivan liian iso mollukka, joten käyttö oli aika hankalaa. L'Orealin primeri on mennyt ihan ohi. Täytyypä tsekata sekin. Kiitos vinkistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L'Orealin primerin harja on mielestäni sopivan kokoinen, eikä ollenkaan liian iso tai tönkkö :). Primerin saa levitettyä siististi, eikä harjalla töki muualle kuin ripsiin :).

   Poista