keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

GLAMGLOW POWERMUD


Olen yrittänyt viime aikoina yhä enemmän ja enemmän panostaa ihonhoitoon. Naamiot olivat sellainen asia, joita en ollut ottanut osaksi ihonhoitoani - ne olivat enemmän sellaisia hemmotteluita, joita käytin silloin kuin huvitti. Nyt olen ottanut naamiot yhdeksi kulmakiveksi ihonhoitooni.

Käytössäni on ollut hetken Glamglow:n Powermud, savi & öljy-kasvonaamio, mikä on ollut aivan loistava sydäpuhdistava naamio. Olen lukenut paljon hehkutuksia Glamglow:n naamioista ja minä liityn nyt hehkuttajien joukkoon.

Itse käytän paljon meikkiä, joten Powermud on ollut minulle sopiva naamio, koska se puhdistaa hyvin viikon aikana kertyneet meikkijäämät ihohuokosista. Naamio sopii myös hyvin käytettäväksi kiireessäkin, koska naamion annetaan vaikuttaa iholla vain 5-10 minuuttia. Olen käyttänyt naamiota noin kerran tai kaksi viikossa ja naamion käytön jälkeen iho tuntuu ihanan puhtaalta ja hehkuvalta.

Glamglow oli positiivinen kokemus ja nyt hinku olisi kova kokeilla muitakin Glamglow:n tuotteita. Oletko sinä kokeillut Glamglow:n tuotteita?


6 kommenttia on "GLAMGLOW POWERMUD"
 1. Mä kahlasin aikoinani monen monta Glamglow'ta läpi, mutta nyt en oo hetkeen testannut mitään heidän uutuuksiaan. Tämä kyllä tuttu tuote ja muistaakseni tuli kirjoitettua tästä blogissakin :) Se valkoinen Supermud taisi olla kuitenkin mun suosikki ja se sininen Thirstymud on aivan ihana! Pitäiskin hankkia sitä lisää pitkästä aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pitää nuo mielessä, jos hankkisin ne jossain vaiheessa kokeiluun! :)

   Poista
 2. Glamglown naamiot ovat kyllä hyviä, ihan suosikki on se oranssi kirkastava naamio! <3

  VastaaPoista
 3. Olen myös paljon lukenut ja kuullut hyvää Glamglown ihonhoitotuotteista ja monesti meinannut hankkiakin! Tainnut aina jäädä hinnan takia sitten ostamatta, koska sellainen muistikuva, että ovat vähän hintavampia tuotteita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä hieman hintavia, mutta musta ainakin tuntuu, että ihan hintansa arvosia :).

   Poista