tiistai 13. maaliskuuta 2018

MAALISKUUN BETTE BOX

Nyt pitää sanoa, että maaliskuun Bette Box aiheutti enemmän haukotuksia kuin hurraa-huutoja. Tämä plus vähäinen vapaa-aika on ollut syynä, että nyt vasta teen boksista esittelyn blogiin. Boksissa oli yksi tuote, mikä sai minut vain innostumaan. Mitä sinä pidit tämän kuun boksista? Löytyikö suosikki?


SB12 Mild-suuvesi - Ihan hyödyllinen tuote paitsi minä en saa juuri tällä hetkellä käyttää suuvesiä, koska olin suuhygienistin käskystä suuvesikuurilla ientulehduksen takia. Suuhygienisti sanoi, etten saa kahden viikon kuurin jälkeen suuvesiä hetkeen käyttää, koska ne toki hoitavat, mutta myös pidemmällä käytöllä alkaavat värjäämään ja kovettavat lian. Tämä suuvesi siis pääsee joskus tulevaisuudessa käyttöön.


Natusan Baby First Touch Baby Oil hoitoöljy - Voi haukotus... Tiedän, että vauvojen hoitoöljy on monikäyttöinen tuote, mutta ei nyt oikein innosta. Saas nähdä tuleeko käyttöön...


Nivea Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls Serum kasvoseerumi - Tämän kasvoseerumin luvataan tasoittavan ryppyjä, sekä kiinteyttävän ja kosteuttavan ihoa. En ole tälläistä kasvoseerumia ennen kokeillut, mutta joku ei tuotteessa sytytä. Tykkään tosin Nivean tuotteista, joten kyllä tämäkin seerumi pitää joku päivä ottaa kokeiluun ja antaa sille edes mahdollisuus.


Manna Kadar HD ripsiväri - Manna Kadarin ripsiväri oli oma suosikkini, koska rakastan kokeilla erilaisia ripsivärejä ja Manna Kadarin tuotteista olen tykännyt. Ensin olin vähän harmissani pienestä koosta, mutta onpahan paremman kokoinen pienempäänkin laukkuun mukaan :).


Ziaja Oliivi kevyt kasvovoide - Kasvovoiteita minulla on kaapit väärällään enkä ehdi kaikkia varmaan käyttämään ennenkuin niissä menee päiväykset. Tämä kasvovoide kuulostaa tosin juuri siltä voiteelta, mitä kasvojeni iho juuri tällä hetkellä kaipaisi.


Lumene Lähde Pure Arctic Miracle kaksiosainen Micellar-puhdistusvesi - Lumenen tuotteet ovat aina kivoja ja tämä puhdistusvesi kuulostaa ainakin lupaavalta, koska sen luvataan poistavan hyvin vedenkestävänkin meikin. Pienen koonsa ansiosta taidan ottaa tämän mukaan Venetsian matkalle.


Salus Floradix-ravintolisä - Ravintolisä ei innostanut minua yhtään, taidankin kiikuttaa sen äidilleni, jos hän haluaa sitä kokeilla tai sitten saa heittää sen roskiin.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti