torstai 8. maaliskuuta 2018

NEW COSMETICS


Vitsit, minkä ilon tunteen koin, kun sähköpostiini kilahti viesti, että olin voittanut Hennan blogissa 30€ lahjakortin Cocopandalle! Olen tehnyt aikaisemmin pari kertaa Cocopandalta kosmetiikkatilauksen ja olen tykästynyt heidän verkkokauppaansa. Valikoima on laaja ja toimitus nopeaa.

Tiesin heti, että tilaan lahjakortilla Real Techniquesin puuterisiveltimen, koska näitä siveltimiä on niin paljon hehkutettu ja vanha siveltimeni oli kamalan karhea, joten halusin uuden ja varmasti hyvän siveltimen tilalle. Alkuviikosta kokeilin Real Techniquesin sivellintä ensimmäisen kerran ja vitsit se on hyvä! Puuteri levittyy kevyesti ja suti on ihanan pehmeä.

Meikkipussissani oli tarvetta hyvälle ripsarille, joten tilasin Maybellinen ripsivärin, jonka tiesin ainakin olevan hyvä ripsilleni. 

Hankin myös tällä hetkellä paljon hehkutetun L'Oréal Parisin Paradise Extatic Primer-ripsienpohjustajan. Minulla on luonnostaan pitkät ripset, joten en välttämättä olisi tarvinnut tätä pidentävää ja tuuheuttavaa pohjustajaa, mutta paloin halusta kokeilla tätä niin hypetettyä tuotetta. No onhan se hyvä! Ripseni näyttivät entistäkin pidemmiltä ja siistimmiltä. Tämä tulee varmasti käyttöön ihan arkimeikissäkin!
4 kommenttia on "NEW COSMETICS"
 1. Mä tykkään RT:n meikkisiveltimissä. Vaihdoin pari vuotta sitten hiljalleen kaikki siveltimet melkein niiden siveltimiin, ostin silleen yhden tai kaksi aina palkkapäivänä. Aika tavoitteellista toimintaahan se oli, mutta tuli ainakin vaihdettua enkä voisi olla tyytyväisempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin varmaan tulen vaihtamaan siveltimet RT:n siveltimiin, koska tuo puuterisivellin on aivan huippu! :)

   Poista
 2. RT:n siveltimet on kyllä hyviä, tykkään itsekin! :) Tosi kiva kun voitto osui sun kohdalle ja pääsit valkkaamaan uutta kosmetiikkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä ihana voitto, kun rakastan erilaisten tuotteiden testaamista :).

   Poista