lauantai 24. maaliskuuta 2018

TYTTÖJENILLAN MEIKKIEilen vietimme tyttöjeniltaa ja taas sai hieman leikkiä meikkileikkejä. Olin juuri ennen meikkaamista selannut Facebookista vanhoja kuviani, joista vastaan tuli kuva, jossa minulla oli kultainen silmämeikki. Tästä innostuneena aloin tutkimaan luomivärejäni ja löysinkin kaksi ihanaa sävyä Revolution paletistani, jotka halusin ehdottomasti osaksi silmämeikkiäni.


Käytin paletista sävyjä Medal ja Molton Chocolate. Medal sävy oli niin kaunis, että halusin sen päärooliin silmämeikissä, joten tummempaa Molton Chocolate-sävyä laitoin vain vähän ulkonurkkiin. Luomivärit olivat hyvän pigmenttisiä ja kestivät hyvin koko illan tanssit ja hikoilut - tämä Revolution-paletti oli kyllä hyvä hankinta :).

Paletti sai minut niin innostumaan, että ensiviikolla aion ottaa useammat sävyt kokeiluun. En ole ikinä ollut punaisten silmämeikkien fani, mutta alarivin Red Night- sekä Burgundy Nights-sävyt saivat minut haaveilemaan punaisesta silmämeikistä :).4 kommenttia on "TYTTÖJENILLAN MEIKKI"
 1. Näyttää todella kivalta!! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana meikki! <3 Pitäis kans hommata sellanen paletti, jossa olis noita kultaisia sävyjä enemmän.. kun ne tuntuis varmasti toimivan vihreiden silmien kanssa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulta toimii kyllä tosi hyvin vihreille silmille ja itse ainakin olen tyytyväinen tämän paletin kultaisiin sävyihin :).

   Poista