torstai 12. huhtikuuta 2018

HUHTIKUUN BETTE BOX


Huh, kun oli taas tekeminen, ettei minulle paljastunut tämän kuun Bette Boxin sisältö ennen kuin boksi oli minulle kotiutunut. Yllätykset ovat aina kivoja, minkä takia juuri Bette Boxia tilaankin, joten näin alkukuusta on aina riski selata blogilukulistaani, kun listassa vilahtelee vähän väliä kuvia kuun boksista. Vain yksi tuote paljastui minulle, koska en ollut tarpeeksi nopea selaamaan lukulistaa alaspäin...

Iberon meikkisivellinsetti - Tämän tuotteen ehdin nähdä yhden blogin kuvasta. Boksin kokonaisuus ei kuitenkaan mennyt pilalle vaan enemmänkin innostuin tästä sivellinsetistä, minkä näin. Meikkipussini kaipailee kipeästi uusia siveltimiä, joten ainakin osa Iberon siveltimistä tuli tarpeeseen. Oikeastaan vain setin ripsikampa on minulle turha.

BIO2YOU:n silmänympärysnaamio - Yksi mielenkiintoisimmista tuotteista mielestäni boksissa oli tällä kertaa nämä silmänympärysnaamiot. Naamioiden luvataan vähentävän näkyviä ryppyjä, kosteuttavan ihoa sekä kiinteyttävän ja parantavan ihon kimmoisuutta. Vaikka en ole vielä(!) huolissani silmänympärysihoni rypyistä, niin olen kiinnostunut näistä naamioista sen takia, etten ole aikaisemmin kokeillut naamioita, mitkä ovat tarkoitettu vain silmänympärysiholle.

Schwarzkopfin Gliss Supreme Length hoitosuihke - Pitkille hiuksille tarkoitettu hoitosuihke tuli oikeaan osoitteeseen, koska käytän päivittäin hoitosuihkeita. Schwarzkopfin hoitosuihkeet ovat minulle entuudestaan tuttuja, mutta aina on kiva kokeilla merkin uusimpia suihkeita.

Lumenen Nordic Chic CC Color Correcting peitekynä - Yksi suosikkituotteeni boksista meinasi olla tämä peitekynä, mutta minulle se saapui persikansävyisenä ja olisin ehdottomasti tarvinnut peitekynän vihreällä sävyllä. Uskon pettymyksestä huolimatta, että peitekynä tulee käytettyä.

Mossan Vitamin Cocktail Active Renewal kasvoöljy - "Tuote sopii kuivalle tai väsyneelle iholle". Tämä kuvaus siis sopii hyvin minun ihooni, joten toivotaan, että tästä kasvoöljystä olisi apua iholleni.

Oscar de la Rentan Bella Blanca-tuoksu - Ihanaa, kun boksissa tuli taas tuoksutesteri. Testerit ovat käteviä matkoja varten ja minä taidan säästää tämän tuoksun Venetsian matkaa varten. Jos vain siis pystyn, koska äsken tuoksua vähän nuuhkin niin se on juuri minun makuuni mukautuva! Tuoksutesterin kuorissa oli kuva tuoksun putelosta (voit kurkata sen esim. TÄÄLTÄ) ja taisin juuri rakastua hajuvesipulloon. Se on niin kaunis! Voi olla, että tämä tuoksu päätyy lahjatoivelistaani synttäreitä tai joulua varten.

Mitä mieltä sinä olit huhtikuun Bette Boxin sisällöstä? Minä pidin tämän kuun boksista todella paljon ja innokkaasti lähden kaikkia tuotteita kokeilemaan!
4 kommenttia on "HUHTIKUUN BETTE BOX"
 1. Oli kyllä hyvä boxi - tykkäsin tosta Oscar de la Rentasta kans ja se on varmaan pakko kotiuttaa! <3 En kyllä muista, että koska olisin ollut näin liekeissä boxista :D Huomasin tossa, kun katoin kauneusprofiilin,että mulle oli tullut toi root lifting spray, kun mulla oli puolipitkät hiukset jostain syystä valittuna myös - pitkien hiusten lisäksi. Pitäis muistaa päivittää sitäkin useammin! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on hyvä pitää kyllä ajantasalla, että tulee varmasti oikeat tuotteet :).

   Poista
 2. Kyllä oli mullekin mieluinen kokonaisuus :) eniten innostuin Mossasta ja BIO2YOU naamioista :)

  https://charmingnails.blogspot.fi/2018/04/huhtikuun-bette-box.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kuun boksi oli kyllä hyvä, toivotaan, että ensikuussa mennään samalla hyvällä linjalla :).

   Poista