tiistai 17. huhtikuuta 2018

KURKKAUS MEIKKIPUSSIINI

Minulla on ollut jo pitkään luonnoksissa Kurkkaus meikkipussiini-postaus. Postausideaan törmäsin Sofian blogissa ja siitä asti, kun olin lukenut Sofian postauksen, niin on tehnyt mieli toteuttaa tämä postaus. Eihän tässä mennyt kuin muutama kuukausi, että sain raivattua aikaa enemmän tämän postauksen pohdinnalle ja toteuttamiselle. Eli tässä olisi minun meikkipussini kolme tuotetta: parhain, huonoin sekä turhin tuote.


Meikkipussin parhain tuote

Parhain tuote on ehdottomasti Lumenen Matte meikkivoide, sävyssä 0 Light Ivory. Meikkivoide on kaikilta ominaisuuksiltaan juuri minulle sopivin ja tämä tuote päätyy aina uudestaan ja uudestaan meikkipussiini.


Meikkipussin huonoin tuote

Joskus hankin H&M:ltä räväkän pinkin huulipunan, mikä oli todellakin huono ostos. Punan kesto ei ole päätä huimaava ja tuo sävy... En tiedä, mitä mielessäni on käynyt, kun tuon sävyn olen valinnut, koska se ei sovi ollenkaan minun tyyliini.


Meikkipussin turhin tuote

Turhimmaksi tuotteeksi on pikkuhiljaa noussut Blush Professionalin 15 Colour Concealer peiteväripaletti. Joskus innostuin katsomaan Youtube:sta opastusvideoita peitevärien käyttöön ja, jollain videolla oli Blush Professionalin paletti, mikä vaikutti hyvältä tuotteelta. Pari kertaa olen palettia käyttänyt, jonka jälkeen se on jäänyt sivuun.
4 kommenttia on "KURKKAUS MEIKKIPUSSIINI"
 1. Mullakin taitaa olla joku ton tapainen peitevoidepaletti, mutta eipä sitä oo koskaan tullut käytettyä, ehkä just kokeiltua kerran. Fakta vaan mun osalta on se, että ostan ja käytän mielummin jotain yhtä toimivaa peitevoidetta kuin että joka päivä avaisin esim. 10 sävyä sisältävän paletin, josta sekoittelisin eri puolille kasvoja sopivia sävyjä :D Mitä noin monella sävyllä edes edes loppujen lopuksi tekee, kun ei oo kovin kätevä mukanakaan raahattavaksi :D Mä kyllä myönnän, että käytän usein kahta eri peitevoidetta, toista silmänalusille ja toista muualle kasvoihin, mutta tollaiselle 15 sävyn paletille ei vaan ole mulla käyttöä tai tarvetta :)

  VastaaPoista
 2. Mun on varmaan pakko kokeilla jossakin vaiheessa tuota Lumenen meikkivoidetta, koska oon kuullut siitä paljon kehuja ja en oo itse koskaan kokeillut tuota :D Mullakin on muutama H&M:n huulipuna, jotka on lojuneet jo hetken jos toisenkin siellä meikkipussin pohjalla, koska oon löytänyt niin paljon parempia huulituotteita käyttööni :D Kiva, että säkin toteutit tämän postauksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, se on ihan paras <3. Juuri kävin eilen ostamassa taas uuden tuubin Lumenen meikkivoidetta :).

   Poista